28 Μαΐου 2020

«Γλεντάει» τον ΣΥΡΙΖΑ ο Άδωνις: Για δείτε ρε παιδιά κάτι παλικάρια που πολεμάνε την διαπλοκή παρακαλώντας τον Μαρινάκη…

ADONN.jpgΣφοδρή επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε ο αντιπρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Άδωνις Γεωργιάδης με αφορμή τόσο την στάση των βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στην σημερινή υπόθεση άρσης ασυλίας του Πάνου Καμμένου όσο και τις καταγγελίες Μαρινάκη.

«Την ώρα που φωνάζει ο ΣΥΡΙΖΑ κατά της διαπλοκής έβλεπε μέρα παρά μέρα τον κ. Μαρινάκη ο κ. Παππάς και του μετέφερε την επιθυμία του πρωθυπουργού να πληρώσει 20 εκατομμύρια στον κ. Καλογρίτσα για να έχετε δικό σας κανάλι» είπε ο αντιπρόεδρος της ΝΔ και πρόσθεσε: «Για δείτε ρε παιδιά κάτι παλικάρια που πολεμάνε την διαπλοκή παρακαλώντας τον Μαρινάκη να πληρώσει τη δόση για τον Καλογρίτσα. Ωραίες δουλίτσες γίνονται στην πρώτη φορά αριστερά».

Ο κ. Γεωργιάδης άσκησε επίσης κριτική στους βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ και σε σχέση με όσα είχε πει πριν από λίγες μέρες ο Πάνος Καμμένος κατά του αναπληρωτή υπουργού Πάνου Ρήγα.

«Σε αυτή τη Βουλή συμβαίνουν φοβερά. Ο κ. Καμμένος σε συνέντευξη στο Open είπε ο κ. Ρήγας δεν λειτουργεί σαν αναπληρωτής υπουργός Αμυνας, αλλά σαν κομισάριος της ΚΝΕ στο υπουργείο εθνικής άμυνας. Δεν άκουσα κάτι από τον κ. Αποστολάκη για τις δηλώσεις Κομμένου οτι έχει υποσκελιστεί από τον κ. Ρήγα.

Όμως ο ΣΥΡΙΖΑ σήμερα ψήφισε να μην αρθεί η ασυλία Κομμένου για την μήνυση Κουρτάκη κρίνοντας ότι συκοφαντική δυσφήμιση γίνεται κατά την άσκηση καθηκόντων του υπουργού.

Ενώ η έκδοση υπουργικών αποφάσεων του κ. Λοβέρδου για τα φάρμακα γίνεται επί ευκαιρία των καθηκόντων.

Ετσι εξηγείται γιατί ο κ. Καμμένος δεν εμφανίστηκε ούτε στην επιτροπή ούτε στην ολομέλεια γιατί έτσι γίνονται οι δουλειές επί ΣΥΡΙΖΑ».Πολιτική