Ελλάδα

H Aννα Παναγιωταρέα ανεβάζει στο facebook φωτογραφίες από τον τάφο στην Αμφίπολη που δεν έχουμε ξαναδεί

anna_8.jpg

Οι πληροφορίες επιμένουν από το πρωί ότι με εντολή Σαμαρά η Αννα Παναγιωταρέα ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τύμβο στην Αμφίπολη. Φωτογραφία την δείχνει να παρακολουθεί την ανασκαφή εκ του μακρόθεν κάτω από τέντα σε πλαστική καρέκλα κυκλοφορεί από τον Αυγουστο. Εχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον όμως και η σελίδα της δημοσιογράφου στο facebook όπου ανακαλύπτει κανείς καθηλωτικές φωτογραφίες από τον τάφο της Αμφίπολης που δεν έχουμε ξαναδεί.

Με κεντρική γραμμή του Υπουργείου Πολιτισμού να υπάρχει από την πρώτη στιγμή πανομοιότυπη  ενημέρωση και το ίδιο φωτογραφικό υλικό προς όλους, η Αννα Παναγιωταρέα που σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ ορίστηκε υπεύθυνη επικοινωνίας για τον τύμβο στην Αμφίπολη διαθέτει φωτογραφίες των Καρυάτιδων από διαφορετικές γωνίες και σαφώς διαφορετικές λήψεις.

Δείχνοντας τους συντηρητές να εργάζονται δημοσιεύει την φωτογραφία που βλέπετε κάτω γράφοντας  «Ζηλεύω τους συντηρητές. Οι μόνοι που τις αγγίζουν. Τί τυχεροί άνθρωποι…»
panag1.jpg
Η αντίστοιχη φωτογραφία που έδωσε το Υπουργείο Πολιτισμού είναι η ακόλουθη
l_14846.jpg
Aντίστοιχα βλέπουμε και αυτή τη φωτογραφία με το σχόλιο «Κούκλα η κόρη;»
hippo21.png
Mάλιστα σε πρόταση φίλου της στο facebook για τον τρόπο ενημέρωσης, απαντά «Το δελτίο τύπου που εκδιδεται από το ΥΠΠΟΑ συμβαδίζει απόλυτα με την πορεία της ανασκαφής. Θα ηταν μέγα επικοινωνιακό λάθος να κρατηθούν ευρηματα , όταν τα βλέπουν τόσοι ανθρωποι που εργάζονται εκεί.Κάποιος μπορεί να μιλήσει και να εκτεθούμε όλοι!»

 

10649573_792087284148161_440606362402859

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα