Ελλάδα

Η ΕΥΔΑΠ δίνει οικονομικά κίνητρα στους κατοίκους του Θριασίου για να συνδεθούν στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης

vartholomaios-660_0.jpeg

Η ΕΥΔΑΠ με αίσθημα κοινωνικής ευθύνης και με αποδεδειγμένη ευαισθησία για το περιβάλλον αλλά και τον άνθρωπο αποφάσισε να ενισχύσει οικονομικά τη σύνδεση ακινήτων του Θριασίου πεδίου στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης.

Σκοπός της εταιρείας είναι να συνδεθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ακίνητα με τον κεντρικό αγωγό ώστε τα λύματα να οδηγούνται πλέον στο υπερσύγχρονο Κέντρο Επεξεργασίας Λυμάτων Θριασίου, αφήνοντας οριστικά στο παρελθόν το παρωχημένο σύστημα, που τόσο πολύ στοιχίζει στη δημόσια υγεία, το περιβάλλον αλλά και την οικονομία.

Η ΕΥΔΑΠ, λόγω της δύσκολης οικονομικής συγκυρίας, αποφάσισε να ενισχύσει με το ποσό των 1.500 ευρώ συν ΦΠΑ όσους υποβάλλουν αίτημα σύνδεσης στα αρμόδια γραφεία της έως τις 31/12/2014. Το ποσό αυτό θα αποπληρωθεί σε διάστημα 5 ετών.

H ΕΥΔΑΠ σε μια ακόμη κίνηση καλής θέλησης, δεν έχει χρεώσει στο λογαριασμό των συγκεκριμένων καταναλωτών τα τέλη χρήσης υπονόμων, παρότι έχει ήδη παρέλθει 6μηνο από την κατασκευή του δικτύου, όπως ο Ν.3212/2003 ρητά ορίζει (τα τέλη χρήσεως υπονόμων αρχίζουν να καταβάλλονται υποχρεωτικά έξι μήνες από την ημερομηνία κατασκευής του δικτύου αποχέτευσης).

Η ΕΥΔΑΠ θα ενημερώσει με προσωπικές επιστολές όλους τους κατοίκους της περιοχής για την προσφορά της, όπως και για τα άμεσα και μακροπρόθεσμα οφέλη μιας τέτοιας ενέργειας.

Για περισσότερες πληροφορίες οι κάτοικοι των περιοχών μπορούν να απευθύνονται στο Περιφερειακό Κέντρο ΕΥΔΑΠ της Ελευσίνας (τηλ. 210-21.44.960 και 210-55.47.731), ή σε οποιοδήποτε άλλο Περιφερειακό Κέντρο της ΕΥΔΑΠ.

 

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα