Ελλάδα

H καρμπονάρα τους έστειλε στο νοσοκομείο -15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης [εικόνες]

estia-660_0.jpg

Στο Νοσοκομείο Αργοστολίου της Κεφαλλονιάς μεταφέρθηκαν περίπου 15 φοιτητές του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων με συμπτώματα τροφικής δηλητηρίασης.

Πιθανότατα έπαθαν δηλητηρίαση από το φαγητό που έφαγαν στην Εστία το μεσημέρι της Τρίτης, αλλά γι’ αυτό θα αποφανθούν οι αιματολογικές εξετάσεις στις οποίες υποβλήθηκαν.

kefalonia1_0.jpg

Όλα ξεκίνησαν , όπως γράφει το inkefalonia.gr μετά το φαγητό – μακαρόνια με κιμά και καρμπονάρα – που έφαγαν το μεσημέρι της Τρίτης στην Εστία του Αργοστολίου. Λίγο αργότερα, ξεκίνησαν να εμφανίζονται τα πρώτα συμπτώματα – διάρροια, εμετοί, πυρετός – και ο ένας μετά τον άλλο οι φοιτητές πήγαν στο Νοσοκομείο Αργοστολίου.

kefalonia_3.jpg

Οι περισσότεροι από τους φοιτητές προέρχονται από το Τμήμα Τεχνολογίας Τροφίμων, ενώ υπάρχουν και κάποιοι από το Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας. Στο Νοσοκομείο τους παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με ορούς και εν συνεχεία άρχισαν να αποχωρούν, ενώ ένας φοιτητής – περισσότερο για προληπτικούς λόγους – θα παραμείνει στο Νοσοκομείο το βράδυ για νοσηλεία. Η αστυνομία κατέφτασε στο Νοσοκομείο και πήρε καταθέσεις από τους φοιτητές για το συμβάν.

kefalonia2_5.jpg

 

Φωτογραφίες: inkefalonia.gr

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Ελλάδα