Πολιτική

Η ανάρτηση Φλωρίδη για την υπόθεση Γεωργίου – «Πικρόχολα σχόλια για μία υπογραφή που δεν υπήρξε»

Στην απόσυρση της αίτησης που είχε κατατεθεί στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο Δικαιωμάτων του Ανθρώπου για την επανεξέταση της απόφασης που δικαίωσε τον πρώην επικεφαλής της ΕΛΣΤΑΤ, Ανδρέα Γεωργίου, προχωρά η ελληνική κυβέρνηση.

Η αίτηση είχε κατατεθεί στις 8 Ιουνίου, όταν καθήκοντα είχε η υπηρεσιακή κυβέρνηση, χωρίς, ωστόσο, να γίνει αντιληπτό από τους υπουργούς.

Όταν έγινε γνωστό το θέμα, σχολιάστηκε αρνητικά –  μεταξύ άλλων από τον Γιώργο Παπανδρέου – ο νέος υπουργός Δικαιοσύνης, Γιώργος Φλωρίδης, ο οποίος σε ανάρτησή του, διευκρίνισε ότι δεν είχε καμία σχέση με τον χειρισμό της υπόθεσης. 

Μεγάλη βιασύνη από κάποιους, φίλους και μη, για πικρόχολα εναντίον μου σχόλια, για μια υπογραφή μου που ούτε υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει…

Posted by Giorgos Floridis on Tuesday, July 4, 2023

«Μεγάλη βιασύνη από κάποιους, φίλους και μη, για πικρόχολα εναντίον μου σχόλια, για μια υπογραφή μου που δεν υπήρξε και ούτε θα μπορούσε να υπάρξει», σχολίασε.

Το Μέγαρο Μαξίμου μόλις έλαβε γνώση της υπόθεσης, κίνησε τις σχετικές διαδικασίες για ακύρωση του αιτήματος.

Σχετική ανακοίνωση αναμένεται από το υπουργείο Οικονομικών, όπου υπάγεται το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, το οποίο κατέθεσε την αίτηση.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική