2 Δεκεμβρίου 2020

Η ανάρτηση Μητσοτάκη για τα 4 χρόνια στην προεδρία της ΝΔ: «Οδηγούμε την Ελλάδα σε ένα πιο αισιόδοξο μέλλον»

Δεν ξεχνώ γιατί το κόμμα μου με εξέλεξε αρχηγό – Δεν ξεχνώ γιατί οι Έλληνες με εξέλεξαν Πρωθυπουργό – Η εμπιστοσύνη τους είναι πάντα οδηγός μου» ανάφερε ο πρωθυπουργός

Τέσσερα χρόνια κλείνουν σήμερα από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης αναδείχθηκε πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας.

Ο πρωθυπουργός με μια ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης απευθύνει ένα ευχαριστώ στα μέλη του κόμματος αλλά και στους Έλληνες πολίτες για την εμπιστοσύνης τους η οποία όπως αναφέρει είναι πάντα ο οδηγός του.

Αναλυτικά στην ανάρτησή του ο πρωθυπουργός αναφέρει:

«Σήμερα κλείνουν 4 χρόνια από την ημέρα που οι πολίτες με εμπιστεύτηκαν να οδηγήσω τη Νέα Δημοκρατία σε μια νέα εποχή. Δεσμεύτηκα να την αλλάξω, να την εκσυγχρονίσω, να την ανοίξω στην κοινωνία. Το καταφέραμε.

Οδηγήσαμε τη Νέα Δημοκρατία σε μία μεγάλη νίκη και σήμερα εργαζόμαστε για να οδηγήσουμε την Ελλάδα σε ένα πιο φωτεινό, ένα αισιόδοξο μέλλον, ένα μέλλον ευημερίας για όλους τους Έλληνες.

Τέσσερα χρόνια που είναι παρελθόν, αλλά δείχνουν το μέλλον. Έφεραν στα μαλλιά λίγο γκρίζο ωριμότητας και ευθύνης. Αλλά ανανέωσαν την καρδιά και τη σκέψη. Δεν ξεχνώ γιατί το κόμμα μου με εξέλεξε αρχηγό. Δεν ξεχνώ γιατί οι Έλληνες με εξέλεξαν Πρωθυπουργό. Τους ευχαριστώ. Η εμπιστοσύνη τους είναι πάντα οδηγός μου».

Δείτε την ανάρτησή τουΠολιτική