6 Ιουλίου 2020

Η αποστομωτική απάντηση του Αβραμόπουλου στον χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή

avramopoulos3Πληθωρικός και ετοιμόλογος, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος έδωσε για μία ακόμη φορά ρεσιτάλ, κατά την ακρόασή του από τους ευρωβουλευτές ενόψει της ανάληψης των καθηκόντων του ως Επιτρόπου για θέματα μετανάστευσης και εσωτερικής πολιτικής της Ε.Ε.

Ο Αβραμόπουλος δέχτηκε επίθεση από τον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ελευθέριου Συναδινού, ο οποίος τον ειρωνεύτηκε καθώς είπε πως δεν έχει να επιδείξει επιτυχές έργο στο πλούσιο βιογραφικό του,είτε ως υπουργός, είτε ως δήμαρχος, ενώ στο τέλος έκανε και μία ερώτηση για την θέση του σχετικά με την συνθήκη του Δουβλίνου.

Ο Δημήτρης Αβραμόπουλος, πολύ ψύχραιμος απάντησε με ιδιαίτερα σκληρό τρόπο.

«Τα μπερδέψατε κάπως, πώς συνδυάσατε θέματα της εσωτερικής πολιτικής σκηνής με το Δουβλίνο; Αλλά είναι γνωστές οι θέσεις σας» είπε με κρύα ευγένεια στον ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής.

Και συνέχισε: «Είμαι στην πολιτική επί 21 χρόνια, εκλέγομαι από τον ελληνικό λαό επί 21 χρόνια αδιάκοπα. Και είμαι υπερήφανος που υπηρέτησα την Ελληνική Δημοκρατία και το Σύνταγμα της Ελλάδος. Ελπίζω και εσείς να υπερασπίζεστε και σήμερα το πιο σύγχρονο δημοκρατικό πολίτευμα, όπως το πράξατε ως στρατηγός».Πολιτική