Πολιτική

Η Κατερίνα Σακελλαροπούλου συναντήθηκε με την Μαριάννα Βαρδινογιάννη

Η Μαριάννα Βαρδινογιάννη την ενημέρωσε για την απόφαση του ιδρύματός της να διαθέσει τα κονδύλια για τους εορτασμούς των 25 αιώνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας σε ευπαθείς ομάδες

Την Πρέσβειρα Καλής Θελήσεως της Unesco Μαριάννα Βαρδινογιάνη υποδέχθηκε στο Προεδρικό Μέγαρο η Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η κυρία Βαρδινογιάννη, ως πρόεδρος της εθνικής επιτροπής για τον εορτασμό των 25 αιώνων από τη Μάχη των Θερμοπυλών και τη Ναυμαχία της Σαλαμίνας την ενημέρωσε για τον προγραμματισμό των εκδηλώσεων. Σύμφωνα με την προεδρία, της ανακοίνωσε την απόφαση του «Ιδρύματος Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη» να διαθέσει τα κονδύλια που είχε δεσμεύσει για τους εορτασμούς σε ευπαθείς ομάδες που επλήγησαν από την πανδημία.

Η κυρία Σακελλαροπούλου ευχήθηκε οι επετειακές εκδηλώσεις να συμβάλουν στην αυτογνωσία μας, καθώς και στην προβολή του ιστορικού πλούτου της πατρίδας μας. Εξέφρασε επίσης την αμέριστη συμπαράστασή της προς την κυρία Βαρδινογιάννη , για το έργο που επιτελεί το Σωματείο «ΕΛΠΙΔΑ».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική