18 Ιουνίου 2021

Η ΝΔ απαντά στον ΣΥΡΙΖΑ -Αξεπέραστος στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας ο Τσίπρας

Πόλεμος ανακοινώσεων μεταξύ κυβέρνησης και ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεσπάσει τις τελευταίες ώρες, με αφορμή τις εσωκομματικές διαδικασίες στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η ΝΔ να απαντά με καρφιά στο ίδιο στιλ στα όσα προηγουμένως της πρόσαψε η αξιωματική αντιπολίτευση.

«Τόσο μεγάλο είναι το διεθνές κύρος του κ. Τσίπρα, ώστε περιλαμβάνεται σε όλες τις λίστες λαϊκισμού ενώ αναδείχθηκε παγκόσμιος πρωταθλητής αποτυχημένης διαπραγμάτευσης. Οσο για το κύρος στο εσωτερικό, καταγράφηκε στις 7 Ιουλίου. Εκεί που είναι πραγματικά αξεπέραστος είναι στο ψέμα και στις θεωρίες συνωμοσίας», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανακοίνωση.

Υπενθυμίζεται ότι νωρίτερα ο ΣΥΡΙΖΑ είχε απαντήσει στο αιχμηρό σχόλιο που είχε κάνει η ΝΔ σχετικά με την άρνηση του Αλέξη Τσίπρα να εκλεγεί από τη βάση, όπως ο ίδιος τόνισε κατά τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας.

Η απάντηση του ΣΥΡΙΖΑ στη ΝΔ
«Ο κ. Μητσοτάκης καλό είναι να μη μας θυμίζει τον τρόπο εκλογής του γιατί για να γίνει αρχηγός της Ν.Δ. χρειάστηκε να συνωμοτήσει με τον κ. Σαμαρά ώστε να οδηγήσει την πρώτη ψηφοφορία σε φιάσκο και να αποτρέψει την βέβαιη τότε εκλογή του κ. Μεϊμαράκη. Επίσης, αν ποτέ καταφέρει να πετύχει έστω κατ’ ελάχιστο την αναγνώριση και την αποδοχή που έχει ο Αλέξης Τσίπρας ως ηγέτης, τόσο στο κόμμα του όσο και διεθνώς, τότε να μας κάνει υποδείξεις.

Υ.Γ. Ας μην ξεχάσει σήμερα που θα συναντήσει την Α. Μέρκελ που έχει εκλεγεί και επανεκλεγεί από το Συνέδριο του κόμματός της, να της πει ότι είναι κολλημένη στην καρέκλα και αρνείται την κρίση των πολλών».Πολιτική