13 Αυγούστου 2020

Η ώρα της δικαιοσύνης για τη σκευωρία “Novartis”

e9bd77c6-b170-49ef-8747-e76de1584689ΣΤΟ ΑΡΧΕΙΟ και ο φάκελος για τον Α. Σαμαρά, για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συυτάσεως του ελλη νικού κράτους . Οπερ σημαίνει με ταξύ άλλων ότι ποτέ δεν υπήρξαν οι… τροχήλατες βαλίτσες με τα… πολλά και… πολύχρωμα χαρτονομίσματα, που… πήγαν στο Μ. Μαξίμου, προφανώς για να λαδωθεί ο Α. Σαμαράς. Ολα ήταν ψέματα των κουκουλοφόρων μαρτύρων, που κατέρρευσαν με πάταγο.

Οπως, άλλωστε, ψέματα ήταν και τα στοιχεία σε βάρος των κ.κ. Πικραμμένου, Βενιζελου, Κουτρουμάνου, Σαλμά και Λυκουρέντζου. Ηδη κατά τα 6/10 του το σκάνδαλο έχει αποδειχθεί μια άθλια σκευωρία. Κι όπως αναφέρουν οι πληροφορίες μέχρι το τέλος Αυγούστου αναμένεται να αρχειο θετηθούν και οι φάκελοι για τους Γ. Στουρνάρα, Δ. Αβραμόπουλο, Α. Γεωργιάδη και Α. Λοβέρδο.

Οι αρχειοθετήσεις όμως, με καθυστέρηση περίπου 2 χρόνων και με τα ονόματα των 10 κρεμασμένα στα μανταλάκια , μπορεί να κλείνουν έναν κύκλο, αλλά ανοίγουν τον επόμενο.

Ποιος βρήκε τους κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες;

Ποιος τους καθοδηγούσε τι να λένε, με αποτέ λεσμα να καταθέτουν κάθε τρεις και λίγο προσθέτοντας ή αλλάζοντας στοιχεία;

Ποιος ενορχήστρωσε αυτήν τη θηριωδία, που έπληξε ανεπανόρθωτα υπολήψεις και τά ραξε τις ζωές 10 οικογενειών;

Ποιος εμπνεύστηκε αυτήν την πρωτόγονη σκευωρία, η οποία αποσκοπούσε να κρύψει το Σκοπιανό με τη γνωστή κατάληξη και να σπιλώσει ανεξίτηλα μια ολόκληρη παράταξη;

Ποιοι δικαστικοί λειτουργοί συνέπραξαν εκουσίως ή ακουσίως σε αυτό το πολιτικό και ηθικό ανοσιούργημα;

Ποια MME και ποιοι δημοσιογράφοι έκαναν τα βαποράκια των υπογείων δολοφονώντας χαρακτήρες και σπιλώνοντας την ακεραιότητα ανθρώπων σε βάρος των οποίων δεν βρέθηκε απολύτως τίποτα;

ΠΟΙΟΣ επωφελήθηκε πρόσκαιρα απ’ αυτήν την πρωτοφανή σκευωρία;

Ποιος τη μιζάρισε κι έπαιξε όλο το πολιτικό χρήμα του πάνω της;

Ποιος επιχείρησε να εξαπατήσει τον ελληνικό λαό, δηλητηριάζοντάς τον και σκορπώντας διχασμό, εμείς με το ηθικό πλεονέκτημα και το παλιό σύστημα που τα έπιανε;

Το ηθικό πλεονέκτημα μπορεί να πρόλαβε να γίνει κανονικό κουρελι, πριν καταρρεύσει όλη η σκευωρία, αλλά οι αυτουργοί δεν πρόλαβαν να σκεπάσουν τα καμώματά τους. Κι έτσι έρχεται η ώρα να απαντηθούν κι αυτά τα ερωτήματα, όπως και άλλα που δημιουργούνται, από την εξέλιξη των μηνύσεων που έχουν κατατεθεί και από τις αναφορές του κ. Αγγελή και όχι μόνο.

Η κυβέρνηση χωρίς καμία ρεβανσιστική διάθεση και βιασύνη χθες κατέστησε σαφές ότι η Δικαιοσύνη θα ρίξει φως στο βάθος αυτής της κατάμαυρης υπόθεσης.

Ο Α. Σαμαράς με τον τρόπο του είπε και χθες το περίφημο θα τους πάω μέχρι τέλους . Κάτι που προτίθενται να κάνουν και άλλα πολιτικά πρόσωπα, τα οποία έζησαν για 2 χρόνια στην κλίνη του Προκρούστη , που είχε στήσει το παραδικαστικό της διακυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ.

ΟΙ πρώτοι που δεν πρέπει να αισθάνονται καλά είναι οι ψευδομάρτυρες. Που είναι και οι πλέον εκτεθειμένοι. Αλλά δεν είναι οι μόνοι. Είναι και όλοι αυτοί που μεθόδευσαν, ήξεραν, καθοδήγησαν, καταπάτησαν όρκους ή αποκόμισαν οφελη.

Ο κατάλογος δυστυχώς είναι μακρύς. Και τα πρόσωπα που θα παρελάσουν με σκυμμένο το κεφάλι στην πασαρελα της ντροπής πολλά και εντυπωσιακά .

Το ξετύλιγμα του σκανδάλου σκευωρία μόλις αρχίζει…Πολιτική