Πολιτική

Η τελευταία συνέντευξη Κασσελάκη πριν μπει φαντάρος: Τι είπε για τον Τάιλερ και την… «Καλλιόπη»

Για τον Στρατό, την φορολογική πολιτική που προτείνει ο ΣΥΡΙΖΑ, τον σύζυγό του, Τάιλερ Μακμπέθ αλλά και την περιβόητη «Καλλιόπη» στα στρατόπεδα μίλησε μεταξύ άλλων ο Στέφανος Κασσελάκης στην τελευταία του συνέντευξή του πριν παρουσιαστεί στον στρατό.

Συγκεκριμένα μιλώντας στο «Πρωινό» με τον Γιώργο Λιάγκα σε μία συνέντευξη που ελήφθη λίγη ώρα πριν ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάστηκε στον Στρατό αλλά δημοσιεύθηκε σήμερα, τέσσερις ημέρες μετά, ξεκαθάρισε πως ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος στις επερχόμενες ευρωεκλογές, σημειώνοντας παράλληλα πως δεν πρόκειται να γίνει και βουλευτής μετά από παραιτήσεις βουλευτών Επικρατείας όπως ο Όθων Ηλιόπουλος. Ανέφερε δε ότι υποψήφιοι του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι «εκείνοι που θα επιλέξουν οι εκλογείς του κόμματος και έπλεξε το εγκώμιο της Πόπης Τσαπανίδου, λέγοντας πως στήριξε το κόμμα σε μια δύσκολη περίοδο».

Δείτε βίντεο:


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-czxkyiv1bvg9)

Εξήγησε ότι ο σύζυγος του δεν ήταν μαζί του την ημέρα της κατάταξης του στον Στρατό, καθώς είχε αναχωρήσει για τις ΗΠΑ, προκειμένου να συναντήσει την οικογένεια του, που έχει να δει πολύ καιρό και αποκάλυψε ότι θα επιστρέψει στην Ελλάδα σύντομα και θα είναι «παρών» στην ορκωμοσία του Στέφανου Κασσελάκη στο Κέντρο Εκπαίδευσης του Πυροβολικού, στην Θήβα.

Συζητώντας με τον Γιώργο Λιάγκα είπε πως κατά τη διάρκεια της θητείας του δεν θα ήθελε να τον ξεχωρίσουν και να μην του αναθέσουν υπηρεσίες, όπως σε όλους τους άλλους.

Η «Καλλιόπη» να μετονομαστεί σε… «Κούλη»

Αίσθηση πάντως προκαλεί μια αποστροφή του Στέφανου Κασσελάκη για την περιβόητη «Καλλιόπη», την τουαλέτα στην καθομιλουμένη του Στρατού. Ερωτηθείς αν δεχθεί ως «αγγαρεία» να καθαρίσει την «Καλλιόπη», ο Στέφανος Κασσελάκης απάντησε ότι «υπάρχει και ένα σεξιστικό θέμα εδώ. Πρέπει να αλλάξει όνομα η «Καλλιόπη» Να λέγεται «Καλλιόπος» ή «Κούλης» ξέρω ‘γω», είπε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική