Πολιτική

ΗΝΙΟΧΟΣ 21: «Ιπτάμενος» ο Τζέφρι Πάιατ – Ο Αμερικανός πρέσβης πέταξε με F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ

«Ευχαριστώ τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις που μου έδειξαν την εκπληκτική θέα στην Ελλάδα από το πιλοτήριο ενός F-16!», έγραψε στο Twitter ο Αμερικανός πρέσβης

Πτήση με μαχητικό αεροσκάφος τύπου F-16 της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ πραγματοποίησε το πρωί της Τρίτης ο Αμερικανός πρέσβης στην Αθήνα Τζέφρι Πάιατ. Ο αμερικανός πρέσβης έδωσε το παρών στην Ημέρα Διακεκριμένων Επισκεπτών της πολυεθνικής άσκησης «Ηνίοχος 21» που διεξάγεται στη χώρα μας, με τη συμμετοχή ελληνικών και συμμαχικών αεροπορικών δυνάμεων. Μάλιστα ο κ. Πάιατ θέλησε να πετάξει με ένα μαχητικό αεροσκάφος, όπως και έκανε.

«Ευχαριστώ τις αμερικανικές αεροπορικές δυνάμεις που μου έδειξαν την εκπληκτική θέα στην Ελλάδα από το πιλοτήριο ενός F-16! Είμαστε υπερήφανοι για την Ελλάδα και τις 6 άλλες χώρες στην άσκηση Ηνίοχος 21, προβάλλοντας έτσι τη μοναδική γεωστρατηγική θέση της Ελλάδας και την αναπτυσσόμενη αμυντική μας συνεργασία που συνεχίζει να φτάνει σε νέα ύψη», έγραψε στον λογαριασμό του στο Twitter, ενώ συνόδευσε την ανάρτηση με  τις σχετικές φωτογραφίες.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική