Διεθνή

Ισραήλ: Ένας στρατιώτης τραυματίστηκε στα σύνορα από αδέσποτα πυρά από τις μάχες στη Συρία

184B7C8DD39E7D68D3639DFE2D74F7B8.jpgΕίναι η δεύτερη φορά από την περασμένη Πέμπτη που πυρά από τις μάχες μεταξύ των ανταρτών και των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ περνούν σε εδάφη που ελέγχονται από το Ισραήλ.

Ένας Ισραηλινός στρατιώτης τραυματίστηκε τη Δευτέρα κοντά στη μεθόριο με τη Συρία από αδέσποτα πυρά από τις μάχες που διεξάγονται από την άλλη πλευρά των συνόρων, ανακοίνωσαν οι ένοπλες δυνάμεις του Ισραήλ.

Είναι η δεύτερη φορά από την περασμένη Πέμπτη που πυρά από τις μάχες μεταξύ των ανταρτών και των δυνάμεων του Σύρου προέδρου Μπασάρ αλ Άσαντ περνούν σε εδάφη που ελέγχονται από το Ισραήλ.

Ο ισραηλινός στρατός ανέφερε ότι ο στρατιώτης “τραυματίστηκε ελαφρά από αδέσποτα πυρά” και διακομίστηκε σε νοσοκομείο, χωρίς να δώσει περισσότερες διευκρινίσεις.

Ο εμφύλιος πόλεμος της Συρίας έχει επεκταθεί στα Υψίπεδα του Γκολάν, μέρος των οποίων έχει προσαρτηθεί από το Ισραήλ από το 1967. Την περασμένη εβδομάδα ένας ισραηλινός πύραυλος κατέρριψε στην περιοχή αυτή ένα —συριακό, σύμφωνα με τις ισραηλινές αρχές— μη επανδρωμένο αεροσκάφος.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Διεθνή