Πολιτική

Κακαβιά: Στα σύνορα συνέλαβαν αλλοδαπό με δυο εντάλματα σύλληψης

Να φύγει από τη χώρα προσπάθησε ένας αλλοδαπός ο οποίος εμφανίστηκε το πρωί της Τετάρτης στο συνοριακό σημείο ελέγχου της Κακαβιάς, όμως οι αστυνομικοί του Τμήματος Διαβατηριακού Ελέγχου διαπίστωσαν ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δύο εντάλματα σύλληψης.

Και τα δυο διωκτικά έγγραφα είχαν εκδοθεί από τον ανακριτή Πλημμελειοδικών Αθηνών για ληστεία, παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων και επικίνδυνη σωματική βλάβη. Έτσι, ο αλλοδαπός συνελήφθη από αστυνομικούς της Ασφάλειας και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων, ο οποίος έδωσε εντολή να μεταχθεί στην Αθήνα για να απολογηθεί.

Τον αναζητούσαν με ένταλμα για «ξέπλυμα»

Ο έλεγχος στοιχείων που έκαναν οι αστυνομικοί της Ασφαλείας σε έναν 40χρονο Έλληνα στη Ρόδο, οδήγησε στην σύλληψή του το πρωί της Τρίτης καθώς σε βάρος του εκκρεμούσε ένταλμα της ανακρίτριας Πρωτοδικών Ρεθύμνου για νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματική δραστηριότητα, κατ’ επάγγελμα και από κοινού, που διέπραξε στο Ρέθυμνο τον Ιούνιο του 2022. Ο 40χρονος παραπέμφθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ρόδου που διέταξε τη μεταγωγή του στην Κρήτη όπου θα απολογηθεί για τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική