Για τις αναρτήσεις του Παύλου Πολάκη και όλα όσα ακολούθησαν μίλησε στο 98,9 Alpha radio και τους Τάκη Χατζή και Γιώργο Ευγενίδη, ο Νικήτας Κακλαμάνης πρώτος Αντιπρόεδρος της Βουλής.

«Τέτοιου είδους συμπεριφορές απ’ όπου κι αν προέρχονται δεν είναι μόνο εσωτερική υπόθεση των κομμάτων στα οποία ανήκει ο βουλευτής. Δυστυχώς κατά την άποψή μου είναι ντροπή  για την Βουλή που τον είχε στους κόλπους τόσα χρόνια. Αυτό που έκανε ο κ. Πολάκης πλήττει το κύρος της Βουλής.» είπε αρχικά ο κ. Κακλαμάνης.

«Εκτιμώ ότι τελείωσε η πολιτική σταδιοδρομία  του κ. Πολάκη μέσα στον ΣΥΡΙΖΑ. Θέλω να πιστεύω ότι αυτό θα συμβεί το απόγευμα γιατί οτιδήποτε άλλο συμβεί  μου είναι αδιανόητο για ένα κόμμα που εκπροσωπείται δημοκρατικά στη Βουλή.» είπε.

«Από κει και πέρα δεν είναι η πρώτη φορά μιλώντας μέσα στη Βουλή ο κ. Πολάκης που στοχοποίησε ή φωτογράφισε άτομα που δεν είναι μέσα στη Βουλή και δεν μπορούν να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους» πρόσθεσε ο κ. Κακλαμάνης.

Ενώ επιβεβαίωσε ότι δεν μίλησε για το τέλος της πολιτικής πορείας του Πολάκη στον ΣΥΡΙΖΑ και όχι το «Τέλος εποχής του κ. Πολάκη. Δεν θα εκπλαγώ καθόλου να δημιουργήσει έναν Ειδικό φορέα»

Σύμφωνα με τον Τάκη Χατζή ο κ. Πολάκης διαμήνυσε σε δικό του πρόσωπο ότι «δεν θα γίνει Λαφαζάνης δεν πρόκειται να φτιάξω κόμμα, εγώ είμαι εδώ ότι και να συμβεί».

Πάνω σε αυτό το θέμα ο κ. Κακλαμάνης απάντησε: «Μου φαίνεται δύσκολο για την ιδιοσυγκρασία του κ. Πολάκη να αποχωρήσει από τον δημόσιο λόγο.»

Ερωτηθείς αν θα έχει πολιτικό κόστος η απομάκρυνσή του από τον ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Ναι θα έχει, θα χάσει εκείνο το κομμάτι των ψηφοφόρων που προσπαθούσε ο κ. Τσίπρας να προσεγγίσει την Κέντρο Αριστερή».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Selected