22 Ιουλίου 2019

Καλαμάτα: Αγρότες άφησαν σανό στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ (VIDEO)

982F0390-86F3-4604-C8E7-5F85EA1BB094

Τη δεύτερη μηχανοκίνητη πορεία διαμαρτυρίας πραγματοποίησαν σήμερα το μεσημέρι στην Καλαμάτα οι αγρότες της Μεσσηνίας που διαμαρτύρονται για την πολιτική της κυβέρνησης.

Το γάλα έχει πλέον εξευτελιστική τιμή λένε οι αγρότες οι οποίοι έκαναν διαμαρτυρία στην κεντρική πλατεία, ενώ πήγαν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ και… άφησαν σανό.

Σύμφωνα με το messinialive.gr,  περίπου 25 τρακτέρ και άλλα τόσα αγροτικά οχήματα συμμετείχαν στην πορεία, φτάνοντας λίγο μετά τις 11.30 μ.μ. στην κεντρική πλατεία της Καλαμάτας όπου ανέβηκαν επάνω με τα τρακτέρ και πήγαν απέναντι στα γραφεία του ΣYΡIZΑ και πέταξαν σανό.

Στη συνέχεια ξεκίνησε πορεία προς το κτίριο της Περιφερειακής Ενότητας Μεσσηνίας όπου έγινε διαμαρτυρία και για άλλη μια φορά έχυσαν 60 λίτρα γάλα για να διαμαρτυρηθούν για την χαμηλή τιμή του.

κατά την διάρκεια της διαμαρτυρίας τηλεφώνησε ο υπουργός αγροτικής ανάπτυξης Σταύρος Αραχωβίτης και μίλησε με τους αγρότες και κανονίστηκε ραντεβού τις επόμενες ημέρες. Στη συνέχεια αντιπροσωπεία των αγροτών ανέβηκε στον τέταρτο όροφο του κτιρίου της Περιφερειακής Ενότητας και παρέδωσαν το ψήφισμα με τα αιτήματα τους.

Δείτε βίντεο:

 Ελλάδα
Μενού
Responsive Menu Clicked Image