Πολιτική

Καραμανλής για φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ξεκινάμε την άμεση καταγραφή των ζημιών

«Η καταστροφή από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, μας προκαλούν μεγάλη θλίψη» τόνισε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών – Κάλεσε τους πολίτες σε επιφυλακή τις ημέρες του καύσωνα

Θλίψη για την καταστροφή από τις φωτιές, αλλά και ευγνωμοσύνη προς τους πυροσβέστες, τα σώματα ασφαλείας και τους εθελοντές, που μάχονται στα πύρινα μέτωπα εξέφρασε ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Καραμανλής, που προανήγγειλε ότι θα αρχίσει η άμεση καταγραφή των ζημιών.

«Η καταστροφή από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας, μας προκαλούν μεγάλη θλίψη. Όμως οι ανθρώπινες ζωές προστατεύθηκαν και γι’ αυτό δεν μπορούμε παρά να αισθανόμαστε τεράστια ευγνωμοσύνη προς τους πυροσβέστες μας, τα σώματα ασφαλείας και όλους τους εθελοντές που σε τόσο ακραίες καιρικές συνθήκες μάχονται στα πύρινα μέτωπα» τόνισε σε ανάρτησή του.

Η καταστροφή από τη φωτιά στην Βαρυμπόμπη και τις υπόλοιπες περιοχές της Ελλάδας μας προκαλούν μεγάλη θλίψη.

Όμως οι…

Posted by Kostas Karamanlis on Wednesday, August 4, 2021

«Το υπουργείο μας, μέσω της Γενικής Διεύθυνσης Αποκατάστασης Επιπτώσεων Φυσικών Καταστροφών θα προχωρήσει στην άμεση καταγραφή των ζημιών, ώστε να αποκατασταθούν το συντομότερο δυνατό και θα σταθεί δίπλα σε όλους τους πληγέντες. Ας είμαστε όλοι σε επιφυλακή τις επόμενες ημέρες, όσο η χώρα μας δοκιμάζεται από τις ακραίες αυτές θερμοκρασίες» καταλήγει ο υπουργός Υποδομών και Μεταφορών.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική