25 Οκτωβρίου 2020

Αποκλειστικό: Καραμανλής & Μητσοτάκης φυσικά παρόντες στα γεννέθλια της Νέας Δημοκρατίας

004Κόντρα στα σενάρια που διακινούν οι πολιτικοί μας αντίπαλοι, οι δύο πρώην πρωθυπουργοί της Νέας Δημοκρατίας θα είναι παρόντες στους εορτασμούς για τα γεννέθλια της παράταξης με τον Κώστα Καραμανλή να δίνει το παρών και στη Χαλκιδική, όπου το Σάββατο θα υπάρξει ανοιχτή συνεδρίαση της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ με την ΟΝΝΕΔ.

Ο επίτιμος πρόεδρος της ΝΔ θα βρεθεί στην εκδήλωση της Αθήνας μιας και λόγω της καταπόνησης της υγείας του από την πρόσφατη περιπέτεια που είχε κρίνεται πως δε μπορεί να ταξιδέψει.

Εκτός όμως από τους δύο αρχηγούς, παρόντες θα είναι και μία σειρά από ιστορικά στελέχη όπως οι Πέτρος Μολυβιάτης, Γιάννης Βαρβιτσιώτης, Αργύρης Καρράς, Σταύρος Δήμας, Δημήτρης Σιούφας, Αντώνης Σγαρδέλης, Άγγελος Μοσχονάς, Άγγελος Μπρατάκος κ.α.

Στη Συγγρού τις τελευταίες ημέρες δουλεύουν πυρετωδώς ώστε να είναι όλα έτοιμα, ενώ στο κτίριο έχουν εγκατασταθεί μία σειρά στελεχών από όλες τις γενιές που κινητοποιούν πρόσωπα που συμμετείχαν στη διαδρομή του κόμματος από το 1974 και μετά.

Και οι δύο εκδηλώσεις αναμένονται ιδιαίτερα επιτυχημένες και είναι επιβεβλημένο να δώσουμε το παρών όσο το δυνατόν περισσότεροι.Πολιτική