Πολιτική

Καρανίκας για Ακρίτα: Δεν γίνεται να αντικαταστήσουμε την πολιτική κριτική με «αν» και με υπόνοιες

Στο θέμα των Πόθεν Έσχες των πολιτικών προσώπων επανέρχεται με νέα ανάρτηση του ο Νίκος Καρανίκας, μέλος της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ.

Επικαλούμενος ως παράδειγμα τις αποφάσεις των δικαστηρίων απέναντι σε συκοφαντίες κατά στελεχών της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ, «αν τα πόθεν έσχες είναι έργο της αδιαφάνειας τότε η δικαιοσύνη θα πάρει θέση. Δεν γίνεται να αντικαταστήσουμε την πολιτική κριτική με «Αν» και με υπόνοιες», καταλήγει ο κ. Καρανίκας.

Μάλιστα, επαναφέρει παλιότερη ανάρτηση του, όταν είχε επισημάνει πως «η σκανδαλοθηρία απομακρύνει τη προεκλογική πολιτική κουβέντα και μετατρέπεται σε προεκλογική βαβούρα εντυπώσεων που περιμένει τη βεβαίωση των εισαγγελέων και όχι των πολιτών που στις εκλογές θα πρέπει να κρίνουν τις πολιτικές προτάσεις για το αύριο των εκλογών σε σχέση με την περίοδο που πέρασε – εκτός από τον βίο των στελεχών που κατηγορούνται για σκάνδαλα και θίγεται η αξιοπρέπεια μας».

Σαν να μη πέρασε ούτε μια μέρα.

Για να θυμηθούμε ότι όταν κυβερνούσε ο Συριζα μας κατηγορούσαν ότι κλέβαμε το κράτος…

Posted by Νίκος Καρανίκας on Tuesday, April 2, 2024

Αναλυτικά, η ανάρτηση:

Σαν να μη πέρασε ούτε μια μέρα.

Για να θυμηθούμε ότι όταν κυβερνούσε ο Συριζα μας κατηγορούσαν ότι κλέβαμε το κράτος και αγοράζαμε βίλες λέγοντας ότι τα πόθεν έσχες μας ήταν της αδιαφάνειας.

Οδηγηθήκαμε σε δικαστήρια και έληξε υπέρ της αλήθειας καταδικάζοντας τις συκοφαντίες.

Αν τα πόθεν έσχες είναι έργο της αδιαφάνειας τότε η δικαιοσύνη θα πάρει θέση.

Δεν γίνεται να αντικαταστήσουμε την πολιτική κριτική με «Αν» και με υπόνοιες.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική