Πολιτική

Καρατζαφέρης: Η ΝΔ θα ξεπεράσει το 32%, δεν έχω μιλήσει ποτέ με Μητσοτάκη

Στις πολιτικές εξελίξεις αναφέρθηκε μιλώντας στο Mega ο Γιώργος Καρατζαφέρης.

Όπως τόνισε η περίοδος που διανύουμε είναι εξαιρετικά κομβική για τις φετινές εκλογές.

«Ο ελληνικός λαός θα πρέπει να καταλάβει ότι διανύουμε μία κομβική περίοδο. Αλλάζουν οι σχέσεις στο Αιγαίο, ανοίγει ο δρόμος για την Ουκρανία, όπου η ανοικοδόμησή της θα προσφέρει τα μάλα στην Ελλάδα. Ποιος θα τα κάνει αυτά; Ο Βαρουφάκης, ο Βελόπουλος, ο Κουτσούμπας; Είναι δύο, ο Τσίπρας και ο Μητσοτάκης. Επομένως, μόνο και η σύγκριση λέει εάν θέλετε διαχείριση των κεκτημένων, τότε Μητσοτάκης», ανέφερε.


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cqnzu7muuwk9)

«Δεν έχω μιλήσει ποτέ με τον Μητσοτάκη, δεν έχω συμφωνήσει τίποτα μαζί του. Ανακοίνωσα ότι θα πάω στη βόρεια Ελλάδα για να μαζέψω όλους εκείνους που είναι ενοχλημένοι και δεν θα πάνε να ψηφίσουν. Θα πάω να πω την αλήθεια, τι αχθοφορεί ο καθένας στον τόπο».

Ο Γιώργος Καρατζαφέρης στη συνέχεια σχολίασε τους πολιτικούς αρχηγούς που διεκδικούν τη ψήφο των πολιτών. Για τον Κυριάκο Βελόπουλο ανέφερε πως «εάν η αχθοφορία του ήταν στα θετικά δεν θα είχα καμία δυσκολία να πω «Ιδού ο άνθρωπος». Γνωρίζω πολύ καλά ότι δεν έχει την απαραίτητη αχθοφορία για να παραλάβει τα ηνία».

«Ο Κασιδιάρης αυτοεξαιρέθηκε με τις πράξεις του»

Η εκτίμησή του για τον νόμο που αποκλείει την είσοδο του κόμματος του Ηλία Κασιδιάρη στη Βουλή ήταν πως η ιστορία θα το περιγράψει με όχι καθαρά γράμματα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική