Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Συλλυπητήρια Βαρβιτσιώτη με σπάνια φωτογραφία από τη «σύναξη των προέδρων»

Το εν λόγω γεύμα είχε γίνει στον «Τσομπανάκο» στις 24 Ιουνίου 2020, σε ένα αγαπημένο στέκι του Καρόλου Παπούλια

Τα συλλυπητήριά του για τον χαμό του Καρόλου Παπούλια, εξέφρασε ο αναπληρωτής υπουργός Εξωτερικών, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Όπως έγραψε στο Facebook, «υπηρέτησε τον δημόσιο βίο με ήθος και σεμνότητα. Απολάμβανε κύρος στο εσωτερικό και ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό». Συνέχισε δε λέγοντας «είχα την τιμή να με αποκαλεί φίλο και δεχόμουνα τις πατρικές αλλά και φιλικές συμβουλές του».

Στην ανάρτησή του ο κ. Βαρβιτσιώτης περιλαμβάνει και μία μοναδική φωτογραφία από τη «σύναξη των προέδρων» στο στέκι του Καρόλου Παπούλια στην Καισαριανή το καλοκαίρι του 2020. Το εν λόγω γεύμα είχε γίνει στον «Τσομπανάκο» στις 24 Ιουνίου 2020. Στο τραπέζι καθόταν ο πρώην Πρόεδρος της Δημοκρατίας Κάρολος Παπούλιας, ο τέως Πρόεδρος Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και δυο ιστορικά και κορυφαία στελέχη της «γαλάζιας» παράταξης, ο Πέτρος Μολυβιάτης και ο Γιάννης Βαρβιτσιώτης. Αργότερα, στην παρέα.. προστέθηκε και ο Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης.

Την πρωτοβουλία της συνάντησης είχε ο Κάρολος Παπούλιας, που έδειχνε τότε καλά στην υγεία του, καθώς η συγκεκριμένη ιστορική ταβέρνα αποτελεί στέκι του επί σειρά δεκαετιών.

Η ανάρτηση του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη:

Ο αγαπημένος Πρόεδρος.

Posted by Miltiadis Varvitsiotis on Sunday, December 26, 2021

Ο αγαπημένος Πρόεδρος.

Ο Κάρολος Παπούλιας υπηρέτησε τον δημόσιο βίο με ήθος και σεμνότητα. Απολάμβανε κύρος στο εσωτερικό και ακόμα περισσότερο στο εξωτερικό. Υπήρξε πιστός στην παράταξή του υπηρετώντας τις αρχές της συμφιλίωσης και της συνεννόησης. Ο λόγος του ήταν πάντα ενωτικός και η δημόσια παρουσία του μετρημένη.

Είχε την ικανότητα να κάνει φίλους και να διασκεδάζει τους γύρω του με το υπέροχο χιούμορ του. Τον είχα συνοδεύσει σε πολλά ταξίδια στο εξωτερικό και είχα διαπιστώσει από κοντά τον σεβασμό που απολάμβανε.

Είχα την τιμή να με αποκαλεί φίλο και δεχόμουνα τις πατρικές αλλά και φιλικές συμβουλές του. Καλό ταξίδι αγαπημένε Πρόεδρε. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική