Πολιτική

Κάρολος Παπούλιας: Την Τετάρτη στον Ι.Ν. Αγίου Σπυρίδωνος στο Παγκράτι η εξόδιος ακολουθία, την Πέμπτη στα Γιάννενα η ταφή

Η ταφή θα γίνει σε στενό οικογενειακό κύκλο στο νησί των Ιωαννίνων – Η επιθυμία της οικογένειας

Στο Παγκράτι και συγκεκριμένα στον Ιερό Ναό Αγίου Σπυρίδωνος θα γίνει την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021 και ώρα 13:00 η εξόδιος ακολουθία του πρώην Προέδρου της Δημοκρατίας Καρόλου Παπούλια.

Όπως ανακοινώθηκε, λόγω των υγειονομικών μέτρων, η ταφή του Κάρολου Παπούλια θα τελεστεί σε στενό οικογενειακό κύκλο την Πέμπτη 30 Δεκεμβρίου 2021, στον γενέθλιο τόπο του, στο νησί των Ιωαννίνων.

Η οικογένεια εξέφρασε την επιθυμία τυχόν δωρεές να κατατεθούν στην Κιβωτό του Κόσμου και στην Εταιρεία Προστασίας Σπαστικών Πόρτα Ανοιχτή.

Κατόπιν απόφασης της κυβέρνησης, η κηδεία του Καρόλου Παπούλια θα γίνει με τιμές που προσήκουν σε Αρχηγό Κράτους. Επίσης, αποφασίστηκε να τηρηθεί δημόσιο πένθος από την ημέρα του θανάτου του και για τρεις ημέρες, καθώς και κατά την ημέρα της κηδείας του. Επιπλέον αποφασίσθηκε οι σημαίες να κυματίζουν μεσίστιες σε όλα τα δημόσια κτίρια της χώρας μέχρι και την ημέρα της κηδείας του.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική