Πολιτική

Κασσελάκης: Αν θες να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής χωρίς κονέ, κάνε αίτηση στο isyriza.gr – Δείτε βίντεο

Μπορεί το ζήτημα της εκλογής των συνέδρων να προκαλεί εντάσεις στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ, όμως στο ζήτημα των ευρωεκλογών, ο Στέφανος Κασσελάκης είναι ξεκάθαρος. Όπως ανακοίνωσε μέσω βίντεο στο Instagram, οι υποψήφιοι θα μπουν στην πρώτη γραμμή «χωρίς κονέ» και αδιαμεσολάβητα, κατά την προσφιλή του έκφραση.

Στο βίντεο, ο κ. Κασσελάκης, υιοθετώντας formal ντύσιμο αυτή τη φορά, με κοστούμι και γραβάτα, υπενθυμίζει ότι σε τέσσερις μήνες είναι οι ευρωεκλογές. Όπως διατείνεται για τον ΣΥΡΙΖΑ η διαδικασία «θα είναι μία μικρή επανάσταση». Κι αυτό επειδή «τους υποψήφιους ευρωβουλευτές θα τους αποφασίσει η κοινωνία και όχι τα κλειστά κομματικά γραφεία».

View this post on Instagram

A post shared by Stefanos Kasselakis (@skasselakis)

Στο κάλεσμα προς τους επίδοξους υποψήφιους, ο κ. Κασσελάκης ανέλυσε τη διαδικασία:

«Αν θέλεις να είσαι υποψήφιος ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μπορείς να υποβάλεις την αίτησή σου τώρα στο isyriza.gr. Κι ύστερα, τα μέλη και οι φίλοι του ΣΥΡΙΖΑ θα ψηφίσουν και θα αναδείξουν τους υποψηφιούς μας για την Ευρωβουλή», είπε.

Το ακριβές χρονοδιάγραμμα δεν το έδωσε, όμως διαβεβαίωσε ότι ο καθένας «για πρώτη φορά σε ελληνικό κόμμα, μπορεί να πάρει το αύριο στα χέρια του».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ μετατρέπει τις ευρωεκλογές 2024 από στοίχημα των κομμάτων σε στοίχημα της κοινωνίας», ανέφερε.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική