Πολιτική

Κασσελάκης: Η Αττική αξίζει να έχει περιφερειάρχη τον Γιώργο Ιωακειμίδη

Συνάντηση με υποψήφιος περιφερειάρχης Αττικής Γιώργο Ιωακειμίδη είχε την Τετάρτη στη Βουλή ο νέος πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Στέφανος Κασσελάκης. Στη συνάντηση παρευρέθηκε και ο επικεφαλής της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Σωκράτης Φάμελλος.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης ο Γιώργος Ιωακειμίδης παρουσίασε στον Στέφανο Κασσελάκη τα βασικά στοιχεία του προγράμματος του.

Με τον @Ioakeimidis_g για την Περιφέρεια Αττικής.

Από τους εργάτες της Αυτοδιοίκησης. Γέννημα – θρέμμα.
Για να φύγουμε από τον ατέλειωτο κύκλο της αποτυχίας όπου Πατούλης δίνει σκυτάλη σε Χαρδαλιά και εκείνος στον επόμενο εκλεκτό της εξουσίας.

Η Αττική θέλει δουλειά.
Όχι… pic.twitter.com/9RUGh7K4v6

— Stefanos Kasselakis – Στέφανος Κασσελάκης (@skasselakis) September 27, 2023

\r\n”}” data-component=”Atcom.Sites.ProtoThema.Components.HtmlSnippets.EmbeddedAsset”>

Ο κ. Ιωακειμίδης έδωσε έμφαση στην ανάγκη ανανέωσης των υποδομών της Αττικής, καθώς και στην αντιμετώπιση του προβλήματος των απορριμμάτων, το οποίο χαρακτήρισε «ωρολογιακή βόμβα». «Πρώτα οι μελέτες και μετά οι υποδομές, πρώτα μελετάμε και μετά χτίζουμε, έτσι έχω μάθει ως μηχανικός», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Ιωακειμίδης.

Από τη μεριά του, ο Στέφανος Κασσελάκης επισήμανε ότι δεν υπάρχει σύγκριση μεταξύ Γιώργου Ιωακειμίδη και του Νίκου Χαρδαλιά. Προσέθεσε ότι «ο Γιώργος Ιωακειμίδης έχει ιδρώσει στην Αυτοδιοίκηση, δίνοντας δείγμα γραφής». Ο κ. Κασσελάκης υπογράμμισε: «Η Αττική αξίζει να έχει περιφερειάρχη τον Γιώργο Ιωακειμίδη».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική