Πολιτική

Κασσελάκης: «Ο αγώνας μας έχει αρχίσει, ο κόσμος το βλέπει, και το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω»

Κοντά στους πολίτες του Ηρακλείου κατά την εν εξελίξει περιοδεία του στην Κρήτη, βρέθηκε σήμερα ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, Στέφανος Κασσελάκης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τόνισε εισαγωγικά ότι η αποδοχή του κόσμου είναι «το μόνο το οποίο με εμπνέει και το οποίο μου δίνει τη δύναμη να συνεχίσουμε», και γι’ αυτό «δεν θα σας προδώσω ποτέ», όπως είπε χαρακτηριστικά.


Ο Στέφανος Κασσελάκης με τους πολίτες του Ηρακλείου (3)

Και εξήγησε: «Και τι σημαίνει δεν προδίδω; Σημαίνει ότι θα συνεχίσω να ακούω τα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, τη βάση του κόμματος, η οποία δουλεύει μέρα νύχτα, αγκαλιάζει τόσο νέο κόσμο και βλέπετε τι γίνεται: η λάσπη της προπαγάνδας της Νέας Δημοκρατίας, μετά από τόση προσπάθεια, αδυνατεί να προσάψει σε μένα κατηγορίες, επιχειρώντας δολοφονία χαρακτήρα, όπως προσπάθησαν να κάνουν και στον Αλέξη Τσίπρα, και ξαφνικά ο ΣΥΡΙΖΑ παίρνει τα πάνω του».

Αναφερόμενος στα πρόσφατα γεγονότα στη Βουλή κατά τη συζήτηση της πρότασης μομφής, ο κ. Κασσελάκης τόνισε στη συνέχεια ότι «ο λαός δεν είναι πρόβατα στο μαντρί, σαν τους 157 βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας που χειροκροτούσαν ξεδιάντροπα τον Κώστα Αχ. Καραμανλή όταν εκείνος έλεγε ψέματα στον ελληνικό λαό ότι δεν υπήρχαν προειδοποιήσεις για το έγκλημα των Τεμπών».


Ο Στέφανος Κασσελάκης με τους πολίτες του Ηρακλείου


Ο Στέφανος Κασσελάκης με τους πολίτες του Ηρακλείου (2)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική