Πολιτική

Κασσελάκης: Ο Μητσοτάκης με χαρακτήρισε εισαγόμενο, ενώ ο ίδιος εξάγει ακρίβεια, συγκάλυψη και υποκλοπές

Στην αντεπίθεση πέρασε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Στέφανος Κασσελάκης, απαντώντας στον χαρακτηρισμό «εισαγόμενος» που του απέδωσε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, κατά την εναρκτήρια ομιλία του στο συνέδριο της ΝΔ.

«Δε βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους. Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν», τόνισε ο κ. Κασσελάκης, με ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου δημοσίευσε ταυτόχρονα και φωτογραφίες από την επίσκεψή του στη Γαύδο με το φουσκωτό, μαζί με τον Ευάγγελο Αποστολάκη. «Στις 9 Ιουνίου ζητάει και τη δική τους ψήφο. Θέλει την ψήφο “εισαγόμενων ψηφοφόρων”, κατά τη λογική του», πρόσθεσε.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτήρισε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως «πολιτικό των εξαγωγών» και τον κατηγόρησε ότι εξάγει ακρίβεια, καταπάτηση του Κράτους Δικαίου, συγκάλυψη, υποκλοπές, ανασφάλεια. «Εξάγει ένα know-how πολύτιμο ίσως σε αυταρχικούς ηγέτες τριτοκοσμικών καθεστώτων. Στην Ευρώπη δεν τον αγοράζουν», κατέληξε στην ανάρτησή του.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Στέφανου Κασσελάκη

Από το νοτιότερο άκρο της Ελλάδας, από τη Γαύδο, στέλνω τους χαιρετισμούς των ακριτών μας που φυλάττουν Θερμοπύλες.

Χθες ο Πρωθυπουργός με αποκάλεσε «εισαγόμενο».
Δε βλέπω τον χαρακτηρισμό ως προσωπική μομφή, αλλά ως μομφή απέναντι σε όλους τους ομογενείς που θέλουν να επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Και απέναντι σε όλα τα παιδιά που έφυγαν με τη χρεοκοπία της χώρας από το κόμμα του και που τους ζητάει να επιστρέψουν.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική