Πολιτική

Κασσελάκης: Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι και γι’ αυτό ο Μητσοτάκης ασχολείται με αστακοκάραβα από τα οποία έχω αποχωρήσει

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι. Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών», αναφέρει σε βίντεο που ανήρτησε στο Instagram ο Στέφανος Κασσελάκης, σχολιάζοντας τις αποκαλύψεις της εφημερίδας «Πρώτο Θέμα».

Αναλυτικά η ανάρτησή του

Θα το έχετε καταλάβει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει πατήσει γκάζι.
Γι’ αυτό άλλωστε ο Μητσοτάκης των πλαστών πόθεν έσχες ασχολείται με νόμιμα αστακοκάραβα, από τα οποία έχω αποχωρήσει από τις 10 Μαρτίου 2023. Αλλά αυτό δεν το «ανακάλυψε» το ρεπορτάζ του Μαξίμου, παρά μόνο την αρχική εγγραφή των αλιευτικών αδειών.

Έχω πολλά να σας πω.

Σημειώστε ημερομηνίες:
Απόψε στην Τεχνόπολη, στις 7, σας παρουσιάζω τις προτάσεις μας για δίκαιη φορολογία και λιγότερη ακρίβεια. Ανοίγουμε τον διάλογο για μια ζωή με αξιοπρέπεια.

Την Πέμπτη, παρουσιάζουμε το Ευρωπρόγραμμά μας – για να πάρει η Ελλάδα τη θέση που της αξίζει σε μια Ευρώπη της Προόδου.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική