Πολιτική

Κασσελάκης: Στο Δρέπανο Αργολίδας με τον Τάιλερ – Επισκέφτηκαν τη Γιορτή Μανταρινιού

Στο Δρέπανο Αργολίδας βρέθηκε το πρωί της Κυριακής ο Στέφανος Κασσελάκης, συνοδευόμενος από τον βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ στο νομό, Γιώργο Γαβρήλο.

Ο κ. Κασσελάκης μαζί με τον σύντροφό Τάιλερ Μάκμπεθ επισκέφθηκαν την «2η Γιορτή Μανταρινιού» που διοργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου.


ΑΡΓΟΛΙΔΑ: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΚΑΣΣΕΛΑΚΗΣ ΣΤΗ ΓΙΟΡΤΗ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ 3/3/2024

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, περιηγήθηκε σε πάγκους και περίπτερα με τα τοπικά προϊόντα που έχουν ως βάση το φημισμένο μανταρίνι της περιοχής.

Ο κ. Κασσελάκης απηύθυνε χαιρετισμό, ενώ συνομίλησε με αγρότες παραγωγούς και άκουσε τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στην καλλιέργεια του μανταρινιού και των πορτοκαλιών.

Στην γιορτή του μανταρινιού παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων οι βουλευτές Αργολίδας Γ. Ανδριανός και Ανδ. Πουλάς, ο Δήμαρχος Ναυπλιέων Δ. Ορφανός, ο Αντιπεριφερειάρχης Αργολίδας Γ. Μαντζούνης, θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες, Περιφερειακοί σύμβουλοι, Δημοτικοί Σύμβουλοι, ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αργολίδας Φ. Δαμούλος και φυσικά οι κάτοικοι της περιοχής.

Την ημερίδα διοργάνωσε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Δρεπάνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ναυπλιέων, την Περιφέρεια Πελοποννήσου, το Επιμελητήριο Αργολίδας και την Τοπική Κοινότητα Δρεπάνου.

Πηγή: argolikeseidhseis

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική