29 Ιανουαρίου 2023

Καταδίκη Ανδρικάκη για συκοφαντική δυσφήμηση του Λευτέρη Αυγενάκη

Ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, με ανάρτηση του στο Facebook ανακοίνωσε το τέλος της δικαστικής διαμάχης με τον Α. Ανδρικάκη, μετά και την καταδίκη του τελευταίου σε 20 μήνες φυλάκιση με αναστολή για συκοφαντική δυσφήμηση.

Αναλυτικά η ανάρτηση του Λ. Αυγενάκη

Δυο 24ωρα πριν το δημοψήφισμα του 2015, ο κος Ανδρικάκης απο το site candianews.gr και μετέπειτα candiadoc.gr, έβγαλε τη «φοβερή αποκάλυψη» ότι διέθετα 1.000.000€ και ενώ έκλεισαν οι τράπεζες λόγω capital controls, με «εντολή Στουρνάρα» Διοικητή Τράπεζας της Ελλάδας, έβγαλα τα χρήματα στο εξωτερικό, ενώ οι πολίτες αντιμετώπιζαν απίστευτες δυσκολίες για τις απολύτως απαραίτητες συναλλαγές τους με τις τράπεζες.

Η «είδηση» έτρεξε με ταχύτητα φωτός από το «διαδικτυακό δίκτυο έγκυρης πληροφόρησης», στην ουσία ένα δίκτυο λάσπης και συκοφαντίας, που είχε στηθεί εκείνη την περίοδο..

Δέχτηκα χυδαίες επιθέσεις, απειλές, τραμπουκισμούς. Αμφισβητήθηκα από ανθρώπους που πίστεψαν στην «είδηση του κου Ανδρικάκη».

Με πολλή υπομονή και πίστη στη Δικαιοσύνη ζήτησα να ελεγχθώ, τόσο εγώ, όσο και η οικογένεια μου. Το ίδιο έγινε και από την Τράπεζα της Ελλάδας και την τότε ηγεσία του Υπουργείου Οικονομικών.

Ο καιρός πέρασε. Οι αναβολές της δίκης αρκετές και έφτασε η ώρα χθες να δικαστεί η υπόθεση στο Ά Τριμελές Πλημμελειοδικείο Ηρακλείου.

Ο κος Ανδρικάκης καταδικάστηκε σε 20 μήνες φυλάκιση.

Βέβαια επειδή το μένος του δεν περιορίστηκε μόνο σε αυτή την «είδηση», αλλά έγραψε και υποστήριξε και άλλες «αποκαλυπτικές ειδήσεις» θα έχουμε συνέχεια και μάλιστα σύντομα…

Νιώθω ικανοποίηση, διότι έστω και με καθυστέρηση η αλήθεια αποκαθίσταται.

Το ίδιο θα συμβεί με όσους περπατούν ακόμα και σήμερα στα ίδια μονοπάτια.

Στα μονοπάτια της λάσπης και της συκοφαντίας. Με όσους προσπαθούν να βγάλουν «ειδήσεις», να παραπληροφορήσουν, ακόμα και να με προσβάλουν με ανυπόστατα δημοσιεύματα και ανακοινώσεις τους.

Όμως, το ψέμα έχει κοντά ποδάρια… και οι συκοφάντες στο τέλος αποκαλύπτονται.Πολιτική