28 Ιανουαρίου 2022

Καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και σε βάρος του Σταλόνε

Κι εσύ Σλάι; Αυτό ρωτούν μονότονα τα εκατομμύρια των φαν του σκληρού του Χόλιγουντ μετά την αποκάλυψη που έκανε χθες για τον ηθοποιό η «Daily Mail».

Η εφημερίδα βρήκε μια παλιά αστυνομική αναφορά πως ο Σταλόνε και ο σωματοφύλακάς του Michael de Luca είχαν «εκφοβίσει» ένα έφηβο κορίτσι ώστε να κάνουν ομαδικό σεξ κάποια στιγμή στα μέσα της δεκαετίας του 1980.

Το φερόμενο θύμα, ένα 16χρονο κορίτσι, είχε αναφέρει στους αστυνομικούς ότι οι δύο άντρες την είχαν τρομοκρατήσει σε ένα δωμάτιο ξενοδοχείου στις 26 Ιουλίου 1986. Ο Σταλόνε αρνείται τις κατηγορίες και, διά στόματος του εκπρόσωπού του, αποκαλεί την ιστορία «γελοία» και «κατηγορηματικά ψεύτικη».

«Κανείς δεν ήξερε για αυτή την ιστορία μέχρι να δημοσιευτεί σήμερα, περιλαμβανομένου και κυρίου Σταλόνε», είπε ο εκπρόσωπός του, «ποτέ δεν ενόχλησαν οι Αρχές ή οποιοσδήποτε άλλος τον κύριο Σταλόνε για μια τέτοια υπόθεση».

Σύμφωνα με την αναφορά, η κοπέλα έμενε με τους γονείς της στο ξενοδοχείο Χίλτον του Λας Βέγκας εκείνο το διάστημα, όπου και γύριζε ο Σταλόνε την ταινία «Over The Top». Η μικρή έδωσε κατάθεση, αλλά δεν θέλησε να ασκήσει δίωξη, καθώς όπως γράφεται ένιωσε «γελοιοποιημένη και ντροπιασμένη», αλλά και «φοβισμένη».

Η αστυνομία ενημερώθηκε μάλιστα για το φερόμενο περιστατικό από υπάλληλο ξενοδοχείου και ήταν οι αστυνομικοί εκείνοι που αναζήτησαν τελικά την κοπέλα. Στην αναφορά τους μάλιστα σημειώνουν πως η έφηβη «είχε δυσκολίες να εκφράσει τη σκέψη της» και ήταν «εξαιρετικά ταραγμένη».

Η αναφορά έγινε έναν χρόνο πριν η ετεροθαλής αδελφή του Σλάι, Toni-Ann Filiti, τον κατηγορήσει για τον χρόνιο βιασμό της. Παρά το γεγονός ότι και τότε αρνήθηκε τις κατηγορίες, ο Σταλόνε έκανε εξωδικαστικό συμβιβασμό μαζί της, δίνοντάς της 2 εκατ. δολάρια αλλά και 16.000 δολάρια τον μήνα για το υπόλοιπο της ζωής της!

Όσο για τον σωματοφύλακα De Luca, έχασε τη ζωή του σε ανταλλαγή πυροβολισμών με την Αστυνομία της Καλιφόρνια το 2013…Media