Πολιτική

Κατερίνα Μονογυίου (ΝΔ): Πρωταγωνιστεί σε βίντεο κλιπ τραγουδιού που γράφτηκε για την ίδια

Η βουλευτής Κυκλάδων αποτέλεσε έμπνευση για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε το τραγούδι «Όμορφη μου Κατερίνα» – Τραγουδάει ο ίδιος, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λιαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές

Η βουλευτής Κυκλάδων της Νέας Δημοκρατίας Κατερίνα Μονογυιού αποτέλεσε πηγή έμπνευσης για τον Ματθαίο Γιαννούλη ο οποίος έγραψε τους στίχους και τη μουσική του νησιώτικου τραγουδιού «Όμορφη μου Κατερίνα». Το τραγούδι ερμηνεύουν ο Ματθαίος Γιαννούλης, ο Λευτέρης Πανταζής, ο Μιχάλης Λαγούρης και ο Πολυχρόνης Κορρές. Το βίντεο κλιπ μέσα σε λίγες ώρες έγινε viral στα social media. 

Μάλιστα η βουλευτής τοποθετήθηκε με δήλωσή της για το συγκεκριμένο τραγούδι. Όπως λέει η ίδια τα  πλάνα που χρησιμοποιήθηκαν είναι από το προεκλογικό της spot ως υποψήφια Βουλευτής Κυκλάδων τον Ιούνιο του 2019. Παράλληλα προσθέτει ότι τα έσοδα από το τραγούδι θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας.


ΟΜΟΡΦΗ ΜΟΥ ΚΑΤΕΡΙΝΑ // ΤΡΑΓΟΥΔΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΦΤΩΧΟΚΟΜΕΙΟ ΣΑΝΤΟΡΙΝΗΣ

«Ευχαριστώ από καρδιάς τον Λευτέρη Πανταζή, Ματθαίο Γιαννούλη, Μιχάλη Λιαγούρη και Πολυχρόνη Κορρέ γι’αυτό το υπέροχο τραγούδι που το εμπνεύστηκαν και ερμήνευσαν αυθόρμητα. Τα πλάνα του videoclip τραβήχτηκαν για το προεκλογικό spot μου τον Ιούνιο του 2019 από τον Μάριο Τσίπο . Το αφιερώνω σε όλες τις Κατερίνες των Κυκλάδων. Το σημαντικότερο όμως είναι ότι τα έσοδα θα διατεθούν στο Πτωχοκομείο Θήρας », αναφέρει χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική