Πολιτική

Κατερίνα Σακελλαροπούλου: Η μέρα του Πάσχα να γίνει οδηγός για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο

Επίσκεψη στο στρατόπεδο της Προεδρικής Φρουράς πραγματοποίησε το πρωί της Κυριακής του Πάσχα η Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κατερίνα Σακελλαροπούλου.

Η Πρόεοδρης της Δημοκρατίας αντάλλαξε ευχές με τον διοικητή, τους αξιωματικούς και τους στρατεύσιμους της Προεδρικής Φρουράς.

Στη δήλωσή της η Κατερίνα Σακελλαροπούλου ευχήθηκε «αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη».

Δείτε φωτογραφίες


sakellaropoulou-proedriki-froura6


sakellaropoulou-proedriki-froura5


sakellaropoulou-proedriki-froura4


sakellaropoulou-proedriki-froura3


sakellaropoulou-proedriki-froura2


sakellaropoulou-proedriki-froura

Η δήλωση της Κατερίνας Σακελλαροπούλου από την Προεδρική Φρουρά

Ας γιορτάσουμε το φετινό Πάσχα όπως το απαιτεί η ημέρα, με πνεύμα ειρηνικό, σε ατμόσφαιρα αγάπης και αδελφοσύνης. Αντλώντας αισιοδοξία από το νόημα της Λαμπρής, την υπέρβαση του θανάτου, του σκότους και της φθοράς, παίρνοντας θάρρος από την μεταμορφωτική υπόσχεση της Ανάστασης, ας χαρούμε τον θρίαμβο της ζωής και την αναγέννηση της ελπίδας. Ας σταθούμε σε όσα μας ενώνουν, κι ας «μοιράσουμε δωρεάν την ψυχή μας», όπως μας προτρέπει ο ποιητής. Εύχομαι αυτή η μέρα του φωτός να γίνει οδηγός μας για ένα αύριο δημιουργικό και οικείο, μακριά από τη μισαλλοδοξία και τον φόβο, στηριγμένο στην κατανόηση, τον σεβασμό, τη διαλλακτικότητα και την αλληλεγγύη.
Χριστός Ανέστη!

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική