15 Αυγούστου 2020

Καβάλα: Συνελήφθη, με πάνω από 3 κιλά κάνναβη, συνεργάτης βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ

82aa2d5e4d8230c368cd3567293bcb5b_XLΕνας δημοτικός υπάλληλος αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Καβάλας του ΣΥΡΙΖΑ, Γιώργου Παπαφιλίππου, συνελήφθη για κατοχή ναρκωτικών.

Η σύλληψη έγινε στις 10 Οκτωβρίου στο σπίτι του 58χρονου σε χωριό της Καβάλας, εκεί όπου οι αστυνομικοί βρήκαν μεγάλη ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης. Οι άντρες της αστυνομίας εντόπισαν στην οικία του μία πλαστική συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη, βάρους 3.740 γραμμαρίων.

Σύμφωνα με πληροφορίες της τοπικής εφημερίδας «Πρωινή», ο 58χρονος ήταν αποσπασμένος στο γραφείο του βουλευτή Γιώργου Παπαφιλίππου και κάθε μέρα εργάζονταν στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ Καβάλας αφού εκεί βρίσκονται και τα γραφεία των 3 βουλευτών του κόμματος.

Ερωτηθείς για το συγκεκριμένο θέμα ο κ. Παπαφιλίππου παραδέχθηκε το γεγονός ξεκαθαρίζοντας, ωστόσο, πως δεν γνώριζε το παραμικρό και πρόσθεσε: «μόλις έμαθα τι είχε συμβεί έπραξα το αυτονόητο» ανακαλώντας την απόσπαση του.

Ο 58χρονος που είναι δημοτικός υπάλληλος έχει επανέλθει στις υπηρεσίες του Δήμου Καβάλας, ενώ η υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.Ελλάδα