Πολιτική

Καββαδία υπέρ Τσιόδρα: Στην Αριστερά η εμφάνιση δεν αποτελούσε ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης

«Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου – από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν», γράφει 

Αποστάσεις από κακεντρεχή σχόλια απέναντι στο πρόσωπο του Καθηγητή Λοιμωξιολογίας, Σωτήρη Τσιόδρα αναφορικά με την αμφίεσή του έλαβε η πρώην βουλευτής και στέλεχος των «53», Αννέτα Καββαδία, προειδοποιώντας προς πάσα κατεύθυνση-συμπεριλαμβανομένων και των συντρόφων της- πως «υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…» και διαχωρίζοντας παράλληλα την «επικοινωνιακή κριτική» από τον «χλευασμό».


kavadia

Η ανάρτηση της Αννέτας Καββαδία:

«Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, η εμφάνιση και τα ρούχα κάποιου/ας δεν αποτελούσαν ποτέ αντικείμενο πολιτικής αντιπαράθεσης.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, είναι σαφής ο διαχωρισμός μεταξύ πολιτικής/επικοινωνιακής κριτικής και χλευασμού.

Στην Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ, οι άνθρωποι κρίνονται από την – ή την μη – προσφορά τους και το αποτύπωμα που αφήνουν.

Τα χυδαία, απεχθή «όπλα» του αντιπάλου – από τη χρήση των οποίων τόσο έχει υποφέρει η Αριστερά, έτσι όπως την ξέρω εγώ – μόνο αποστροφή θα έπρεπε να προκαλούν.

Γιατί σε διαφορετική περίπτωση, υπάρχει ο κίνδυνος να αρχίσεις να μοιάζεις επικίνδυνα με αυτό που ξορκίζεις…».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική