Πολιτική

ΚΕ ΣΥΡΙΖΑ – Κασσελάκης: Bρίσκουμε τον βηματισμό μας, δεν γίνονται όλα σε μία μέρα

Με ενός λεπτού σιγή στη μνήμη του Βασίλη Βασιλικού ξεκίνησε τη δευτερολογία του στην Κεντρική Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία, ο Στέφανος Κασσελάκης.

Αναλάβαμε στα τέλη του Σεπτεμβρίου ένα μεγάλο, πολύπλοκο, δύσκολο έργο, το οποίο ήταν αυτό το κόμμα το βαθιά κοινωνικό, βαθιά λαϊκό κόμμα να σταθεί στα πόδια του να σηκώσει ανάστημα. Προφανώς και πρέπει να γίνουν πολλές αλλαγές και αυτό δεν γίνεται αυθημερόν, υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ. Ωστόσο, «πρέπει να πάρουμε μια βαθιά ανάσα ότι κάτι κάναμε». Και συνέχισε, λέγοντας πως «πήραμε αποφάσεις» και «βρίσκουμε τον βηματισμό μας». «Δεν γίνονται όλα σε μία μέρα», πρόσθεσε.

Απευθυνόμενος προς τα μέλη του κομματικού οργάνου, «θέλετε ένα αληθινό κόμμα που θα παλέψει για την κοινωνία» υποστήριξε ο κ. Κασσελάκης, λέγοντας πως «εγώ είμαι πολύ περήφανος για εσάς και σας ευχαριστώ από την καρδιά μου».

Ως προς την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ το επόμενο διάστημα, ο κ. Κασσελάκης αναφέρθηκε σε τέσσερις θεματικούς άξονες:

1.Τη δίκαιη φορολογία

2.Τη διαβίωση του πολίτη

3.Την ασφάλεια του πολίτη «και δείτε τελικά πως τα έφερε η ζωή» σχολίασε για τον 31χρονι αστυνομικό, σημειώνοντας πως «δεν είναι ωραία εικόνα για τη χώρα μας και την κοινωνία και σίγουρα πρόκειται για μια μεγάλη αδικία».

4.Και τη στεγαστική πολιτική, όπου μέσα σε αυτό είναι και η νεανική στέγη

Στην κατεύθυνση αυτή, «πιστεύω ότι θα πετύχει αυτή η στρατηγική» υποστήριξε ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ ΠΣ, λέγοντας ότι «δεν θα είναι εύκολη η πορεία μας από εδώ και πέρα».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική