Πολιτική

Κεραμέως και πρόεδρος ΑΣΕΠ συζήτησαν για την στελέχωση του Δημοσίου και τον εκσυγχρονισμό του κράτους

Με τον πρόεδρο του ΑΣΕΠ, Θάνο Παπαϊωάννου συναντήθηκε η υπουργός Εσωτερικών Νίκη Κεραμέως, έχοντας στις πρώτες προτεραιότητες της την ενδυνάμωση του, με κύριο στόχο, όπως επισημαίνεται, κάθε πολίτης να απολαμβάνει καλύτερες και ποιοτικότερες υπηρεσίες. Στη σημερινή συνάντηση τους, το κύριο θέμα συζήτησης αφορούσε την στελέχωση του δημοσίου και τον εκσυγχρονισμό του κράτους.

Η κυρία Κεραμέως, ενημερώθηκε για τις διαδικασίες προσλήψεων που βρίσκονται σε εξέλιξη καθώς και τα σχετικά χρονοδιαγράμματα ολοκλήρωσής τους, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση στα αποτελέσματα του γραπτού διαγωνισμού του Μαρτίου και στις προκηρύξεις που θα εκδοθούν το επόμενο χρονικό διάστημα για την κάλυψη μέρους των αναγκών του Δημοσίου από επιτυχόντες του διαγωνισμού.

Επιπροσθέτως, η υπουργός Εσωτερικών ενημερώθηκε και για τις λοιπές διαδικασίες στις οποίες εμπλέκεται το Α.Σ.Ε.Π., όπως η επιλογή διευθυντικών στελεχών. Τέλος, η υπουργός θα προσκαλέσει τις προσεχείς ημέρες το Προεδρείο του ΑΣΕΠ για μία εκτενέστερη συζήτηση.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική