Πολιτική

Κορωνοϊός: Με μάσκα για νέα αυτοψία ο Άδωνις Γεωργιάδης – «Ψωνίστε όταν έχετε ανάγκη, όχι για να αποθηκεύσετε»

Από Σάββατο ή Κυριακή θα έχει ομαλοποιηθεί η κατάσταση με τα αντισηπτικά – Έχουν καταγραφεί 1,25 εκατομμύρια μάσκες σε αποθήκες

Νέα αυτοψία σε σούπερ μάρκετ στην περιοχή του Γαλατσίου προκειμένου να δει ότι εφαρμόζονται τα μέτρα προκειμένου να μην διαδοθεί ο κορωνοϊός πραγματοποίησε το πρωί της Τετάρτης ο υπ. Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης.

Φορώντας μάσκα και γάντια ο κ. Γεωργιάδης ευχαρίστησε τους εργαζομένους στα σούπερ μάρκετ για τους οποίους είπε ότι «έχουν ξεπεράσει τα όρια τους και με τη διεύρυνση του ωραρίου από την Πέμπτη».

Παράλληλα διαβεβαίωσε ότι «τα ράφια είναι κάθε ημέρα γεμάτα. Η ελληνική αγορά έχει επάρκεια για να ψωνίζετε όταν έχετε ανάγκη και όχι για να αποθηκεύσετε πράγματα».


Άδωνις Γεωργιάδης με μάσκα στο σούπερ μάρκετ

Όσον αφορά τα αντισηπτικά – αφού υπενθύμισε ότι μπαίνει πλαφόν για τρία τεμάχια ανά καρότσι – είπε ότι «από την Παρασκευή ξεκινά η παράδοση στα καταστήματα μιας μεγάλης παρτίδας αντισηπτικών και από Σάββατο ή Κυριακή θα ομαλοποίηθει πλήρως η κατάσταση».

Ως προς τις μάσκες ο υπουργός Ανάπτυξης είπε ότι «με την καταγραφή στην πλατφόρμα έχουμε 1,25 εκατομμύρια μάσκες στις αποθήκες» ξεκαθαρίζοντας ότι «δεν υπάρχει περίπτωση κατάσχεσης μασκών και αντισηπτικών που εισάγονται αν δηλώνονται στην ηλεκτρονική πλατφόρμα».

Διαβάστε επίσης:

Κορωνοϊός: Στήριξη σε 1 εκατ. νοικοκυριά-επιχειρήσεις με κάλυψη μισθού και ρήτρα μη απόλυσης

Μέτρα για τον κορωνοϊό: Ποιοι καταστήματα κλείνουν σήμερα – «Μπλόκο» στους πολίτες εκτός ΕΕ

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική