Πολιτική

Κορωνοϊός – Μένουμε Σπίτι: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πόσταρε το σποτ του Σπύρου Παπαδόπουλου – Δείτε βίντεο

Μητσοτάκης για κορωνοϊό: «Μένουμε σπίτι» με τον Σπύρο Παπαδόπουλο

Νέο μήνυμα προς τους πολίτες έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα μέτρα προστασίας από τον κορωνοϊό
Ο πρωθυπουργός ανήρτησε στον λογαριασμό του στο Facebook το σποτ του υπουργείου Υγείας, στο οποίο πρωταγωνιστεί ο γνωστός ηθοποιός και παρουσιαστής, Σπύρος Παπαδόπουλος.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνόδεψε την ανάρτησή του με το σχόλιο: «Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του πληθυσμού, προσέχουμε ακόμα περισσότερο. Προστατεύουμε τον εαυτό μας – προφυλάσσουμε την κοινωνία. #μένουμεσπίτι#μενουμε_σπιτι».

Δείτε πιο κάτω την ανάρτηση του  πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη 

Κλείνουμε την πόρτα στον κορονοϊό και μένουμε μέσα όσο περισσότερο μπορούμε. Ειδικά αν είμαστε σε ευπαθείς ομάδες του…

Δημοσιεύτηκε από Kyriakos Mitsotakis στις Σάββατο, 14 Μαρτίου 2020

Κορωνοϊός – Σπύρος Παπαδόπουλος: «Μένουμε σπίτι για να έχουμε την υγειά μας»

Το Υπουργείο Υγείας με τη νέα διαδικτυακή καμπάνια «Μένουμε Σπίτι» παρακινεί τους πολίτες να μειώσουν όσο το δυνατόν περισσότερο τις μετακινήσεις τους και να μείνουν σπίτι, ώστε να μειωθούν οι πιθανότητες περαιτέρω εξάπλωσης του κορωνοϊού.

Στο νέο βίντεο που δημοσιοποιήθηκε εμφανίζεται ο Σπύρος Παπαδόπουλος, ο οποίος αναφέρει: «Τα πράγματα είναι σοβαρά. Κλείνουμε την πόρτα στον κορωνοϊό και μένουμε σπίτι όσο περισσότερο μπορούμε. Και κυρίως εσείς, γιαγιάδες και παππούδες. Μένετε στο σπίτι και ακούστε προσεκτικά τι θα σας πω. Πρώτον, όχι κοινωνικότητες αριστερά και δεξιά. Δουλειές, συναθροίσεις, ασπασμοί και χαιρετισμοί με ευλαβική προσοχή. Δεύτερον, όχι babysitting στα εγγόνια. Είναι δύσκολο, αλλά πρέπει να γίνει. Τρίτον, στο πρώτο σύμπτωμα βήχα ή πυρετό, μένουμε σπίτι και παίρνουμε αμέσως τηλέφωνο τον γιατρό μας. Μένουμε μέσα για να έχουμε όλοι την υγειά μας». Στην επόμενη σκηνή φαίνεται να πλένει τα χέρια του και συνεχίζει: «Εγώ σας τα είπα και νίπτω τας χείρας μου… Πολύ σχολαστικά!».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική