7 Φεβρουαρίου 2023

Κορωνοϊός – ΟΝΝΕΔ: Δύο στους τρεις εθελοντές στο «Βοήθεια στο σπίτι» είναι νέοι

Την ικανοποίησή του εξέφρασε για την ένθερμη συμμετοχή των νεολαίων ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη μας, αλλά και κάθε νέα και νέο, που έσπευσαν να δηλώσουν βροντερό παρών στην πιο κρίσιμη συγκυρία»

Με σύνθημα «Νοιαζόμαστε για τους πιο ευάλωτους συνανθρώπους μας» η Νέα Δημοκρατία και η ΟΝΝΕΔ κάλεσαν τα μέλη τους να πάρουν μέρος στην εθελοντική δράση τους για τη στελέχωση του προγράμματος «Βοήθεια στο σπίτι».

Η πλατφόρμα κατακλύστηκε από εγγραφές εθελοντών, ενώ η συμμετοχή νέων ηλικίας 16-32 προερχόμενων από την ΟΝΝΕΔ ξεπέρασε το 60%.

Την ικανοποίησή του εξέφρασε για την ένθερμη συμμετοχή των νεολαίων ο πρόεδρος της Οργάνωσης Παύλος Μαρινάκης ο οποίος δήλωσε: «Θέλω να πω ένα μεγάλο «ευχαριστώ» στα μέλη μας, αλλά και κάθε νέα και νέο, που έσπευσαν να δηλώσουν βροντερό παρών στην πιο κρίσιμη συγκυρία. Είναι άκρως ενθαρρυντικό ότι περίπου 2 στους 3 εθελοντές είναι νέοι άνθρωποι. Η γενιά μας αντιλαμβάνεται το μερίδιο ευθύνης που της αναλογεί, βγαίνει μπροστά και κερδίζει την πιο μεγάλη μάχη. Η ΟΝΝΕΔ αποδεικνύει πως δεν μεγαλώνει μόνο πολιτικά και αριθμητικά αλλά και στο κυριότερο πεδίο: αυτό της αλληλεγγύης στην πράξη.»

Ήδη ο Γενικός Γραμματέας Πρωθυπουργού, Γρηγόρης Δημητριάδης, ζήτησε από τον πρόεδρο της ΟΝΝΕΔ, Παύλο Μαρινάκη, ένα πλάνο αξιοποίησης των νέων εθελοντών όχι μόνο βραχυπρόθεσμα αλλά και στο μέλλον.

Οι δηλώσεις συμμετοχής συνεχίζονται στο σύνδεσμο https://nd.gr/noiazomaste-gia-toys-pio-eyalotoys-synanthropoys-masΠολιτική