Πολιτική

Κορωνοϊός: «Συγνώμη» της Χατζησοφιά μετά τον σάλο από την «άστοχη» ανάρτηση για τα κορωνοπάρτι

«Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους» ανέφερε σε νέα ανάρτησή της η σεναριογράφος και πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ

Η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και σεναριογράφος, Άννα Χατζησοφιά επανήλθε, με αφορμή τον σάλο που δημιουργήθηκε από προηγούμενη ανάρτησή της για τη νεολαία και τα κορωνοπάρι, αναγνωρίζοντας πως ήταν «άστοχη» και «αποτυχημένη». 

Συγκεκριμένα είπε, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook:  «Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Η αρχική ανάρτηση και οι αντιδράσεις

Αρνητικές εντυπώσεις και επικριτικά σχόλια συγκέντρωσε σχόλιο που φέρεται να «ανέβασε» στο Twitter η Άννα Χατζησοφιά, η οποία με τρόπο που προκαλεί εν μέσω πανδημίας, επιχείρησε να «δικαιολογήσει» τους νέους που διοργανώνουν κορωνοπάρτι σε διάφορες πλατείες της Ελλάδας, χωρίς να ενδιαφέρονται για τις συνέπειες που μπορεί να προκαλέσουν στη δημόσια υγεία.

«Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής, με την ανάρτηση αυτή, πάντως, να μην υπάρχει πλέον στον λογαριασμό.

Φυσικά, οι αντιδράσεις σε αυτή την ανάρτηση ήταν πολλές, μεταξύ τους και αυτή του υπουργού Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργάδη, που δήλωσε: «Θα ήθελα να ρωτήσω την @AnnaChatzisofia εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει».

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική