4 Ιουνίου 2020

Κώστας Δέρβος: Επίδομα χυδαιότητας για τους διακινητές ψεμάτων

553821eea6dd169d2ad0a1e6a84bd55a_XL.jpgΓια επίδομα χυδαιότητας κάνει λόγο ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της ΝΔ και πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ, Κώστας Δέρβος, σχολιάζοντας τα «παπαγαλάκια του Μαξίμου» και υπογραμμίζοντας πως η Νέα Δημοκρατία «δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας» και ποτέ δεν είπε κάτι τέτοιο.

Απαντώντας σε δημοσιεύματα και non paper του Μεγάρου Μαξίμου, ο Κ. Δέρβος, σημειώνει πως παρότι στόχος του είναι να ασχοληθεί «αποκλειστικά με τις αγωνίες, τις ανάγκες και τα αιτήματα των Ελλήνων», «δυστυχώς, η προσωπική επίθεση από τα παπαγαλάκια του Μαξίμου με αναγκάζει να ασχοληθώ για λίγο μαζί τους, παρά το γεγονός ότι είναι ήδη τελειωμένοι στη συνείδηση των πολιτών».

Και επισημαίνει «Να το ξεκαθαρίσουμε μια και καλή: Η Νέα Δημοκρατία δεν σκοπεύει να κόψει το επίδομα ανεργίας και κανείς δεν έχει πει αυτό το πράγμα. Ακριβώς το αντίθετο έχει εξαγγείλει ο Κυριάκος Μητσοτάκης: Ελαστικότερα κριτήρια, περισσότερα κονδύλια, περισσότεροι δικαιούχοι, περισσότερες ευκαιρίες κατάρτισης ώστε να ξεφύγουν σύντομα από την ανεργία».

«Αυτό στο οποίο επιμένουμε όλοι και αυτό το οποίο τόνισα στο κεντρικό δελτίο του Kontra Chanel είναι ότι παράλληλα πρέπει να επιδοτηθεί η εργασία, ώστε οι πολίτες και ιδίως οι νέοι να βρίσκουν ευκολότερα καλύτερες δουλειές που θα ανταποκρίνονται στα προσόντα τους και θα καλύπτουν τις ανάγκες τους. Τι σημαίνει αυτό στην πράξη; Περισσότεροι πολίτες που θα μπορούν να στέκονται στα πόδια τους. Αυτό γίνεται παντού στον κόσμο, αυτό ζητούν οι Έλληνες, αυτό θα υλοποιήσει η Νέα Δημοκρατία», αναφέρει.

Τέλος, υπογραμμίζει πως «Μόνο επίδομα χυδαιότητας αξίζει σε αυτούς που ονειρεύονται μια Ελλάδα στα πρότυπα του Μαδούρο, με κουπόνια και συσσίτια, και έχουν το θράσος να εγκαλούν όσους θέλουμε μια Ελλάδα δραστήρια, παραγωγική και αξιοπρεπή».Πολιτική