22 Αυγούστου 2019

ΚΩΣΤΑΣ Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , «Αναφορά στα τρία ταραγμένα χρόνια 2009 -2011» – Ένα εξαιρετικό βιβλίο

1Ένα βιβλίο εξαιρετικά αφιερωμένο στους Έλληνες είναι αυτό του Μπάμπη Καλλιντέρη με τίτλο: ΚΩΣΤΑΣ Α. ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ , «Αναφορά στα τρία ταραγμένα χρόνια 2009 -2011» που παρουσιάστηκε εχθες το βράδυ στην κατάμεστη αίθουσα του Δημαρχείου Αμαρουσίου προκαλώντας ειλικρινή αισθήματα συγκίνησης και ελεύθερου στοχασμού στο βιβλιόφιλο κοινό.

Η δημοσιογράφος Νίνα – Ασπασία Βλάχου η οποία συντόνισε την παρουσίαση και μίλησε για το βιβλίο επισήμανε αυτό που και ο συγγραφέας υπερθεματίζει σε όλα τα κεφάλαια ότι δηλαδή ο Κώστας Καραμανλής αδικήθηκε κατάφωρα από την παραπληροφόρηση εκείνης της περιόδου.

Σήμερα υπογράμμισε η Νίνα Βλάχου, ουδείς πλέον μπορεί να πιστεύει ότι ο Καραμανλής δεν υπήρξε ένας προικισμένος ηγέτης και μεγάλος πατριώτης.

2

Την εκδήλωση χαιρέτισε με θερμά λόγια ο Δήμαρχος Αμαρουσίου κ. Γιώργος Πατούλης ο οποίος εξήρε επίσης την προσωπικότητα και το έργο του Κώστα Καραμανλή.

Χαιρετισμό έκανε ο Πρόεδρος της Τ.Ο Ν.Δ Κηφισιάς Διονύσης Γεωργιόπουλος, ενδιαφέρουσα παρέμβαση ο νομικός σύμβουλος του Δήμου Πεντέλης κ. Τσούμας, ενώ ο συγγραφέας ανέβηκε στο βήμα μιλώντας με σεμνότητα για να εισπράξει το ηχηρό χειροκρότημα του κοινού.

443Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image