16 Οκτωβρίου 2019

Κώστας Καραμανλής: Όλοι στρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη!

karamanlis-mitsotakis-samaras-meimarakisΌλοι συστρατευμένοι για τη μεγάλη νίκη. Αυτό είναι το μήνυμα του Κώστα Καραμανλή στους συνομι λητέςτου ενόψει των ευρωεκλογών στις 26 Μαΐου. Το τελευταίο διάστημα όποιος προσέρχεται στο γραφείο του πρώην πρωθυπουργού βλέπει πρώην υπουργούς βουλευτές υποψήφιους ευρωβουλευτές υποψήφιους περιφερειάρχες και δημάρχους να περιμένουν να τον συναντήσουν.

Οπως είναι φυσικό, η συζήτηση περιστρέφεται γύρω από την εκλογική μάχη της επόμενης Κυριακής με τον ίδιο να είναι αισιόδοξος και παράλληλα να στέλνει μήνυμα συστράτευσης για τη μεγάλη νίκη της Ν.Δ. Μάλιστα, δεν πρέπει να περνά απαρατήρητο πως ο Κ. Καραμανλής την εβδομάδα που έρχεται θα έχει ακόμα πιο ενεργό συμμετοχή στον προεκλογικό αγώνα της Ν.Δ. Σύμφωνα με πληροφορίες την Τετάρτη το βράδυ αναμένεται να παρευρεθεί στην ανοιχτή συγκέντρωση που πραγματοποιείτο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Αθήνα, όπου κεντρικός ομιλητής θα είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης.  Ακόμα, την Παρασκευή θα μεταβεί στη Θεσσαλονίκη, όπου θα δώσει το παρών στην ομιλία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης με την οποία θα κλείσει την προεκλογική της εκστρατεία η Ν.Δ.

Μάλιστα, ο πρώην πρωθυπουργός αναμένεται να έχει συναντήσεις και με τοπικά στελέχη, ενώ αξίζει να σημειωθεί πως η Θεσσαλονίκη και η Μακεδονία αποτελούν την αφετηρία και την έδρα του μακροβιότερου προέδρου της Ν.Δ. (εκλέγεται ανελλιπώς από το 1989 στην Α’ Θεσσαλονίκης). Πέρα, όμως από αυτό, κατά πάσα πιθανότητα τα επόμενα 24ωρα ο Κ. Καραμανλής θα προχωρήσει και σε δημόσια παρέμβαση, στέλνοντας το δικό του μήνυμα σε όλους τους πολίτες λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες της 26ης Μαΐου. Εξάλλου, είναι κοινώς αποδεκτό ότι ο πρώην πρωθυπουργός παραμένει το δημοφιλέστερο πρόσωπο της κεντροδεξιάς παράταξης ενώ αποδεικνύει πως μπορεί να συσπειρώσει πρόσωπα και καταστάσεις.

Πάντως την τελευταία φορά που ο Κ. Καραμανλής τοποθετήθηκε δημοσίως δεν έμεινε σε μια απλή ανακοίνωση, αλλά έκανε δηλώσεις μπροστά στις τηλεοπτικές κάμερες. Συγκεκριμένα, στην έναρξη του 12ου Συνεδρίου της αξιωματικής αντιπολίτευσης τον περασμένο Δεκέμβριο υποστήριξε πως μόνο η παράταξη της Ν.Δ. μπορεί να υπερασπιστεί τα εθνικά συμφέροντα και να άρει τις αδικίες που υπέστησαν οι ασθενέστεροι στα χρόνια της κρίσης. Ο πρώην πρωθυπουργός δεν κρύβει ότι το ενδιαφέρον πρέπει να εστιάζεται στην κοινωνική συνοχή και ο άνθρωπος να είναι το επίκεντρο των πολιτικών.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image