5 Οκτωβρίου 2022

Κρήτη: Πέθανε το στέλεχος της ΝΔ Δημήτρης Γιαννουλάκης -Μητσοτάκης: Αποχαιρετώ με θλίψη έναν καλό φίλο

Με ένα συγκινητικό μήνυμα αποχαιρέτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τον πρώην πρόεδρο της ΝΟΔΕ Ηρακλείου Κρήτης Δημήτρη Γιαννουλάκη, που έφυγε από τη ζωή το πρωί της Τετάρτης 24 Αυγούστου 2022.

Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας το τελευταίο χρονικό διάστημα, διετέλεσε πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ηρακλείου, ενώ και ο γιος του, Κώστας, είναι μέλος της ΝΟΔΕ.

Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης διατηρούσε στενές σχέσεις με την οικογένεια Μητσοτάκη και τον αείμνηστο Κωνσταντίνο Μητσοτάκη, ενώ είναι χαρακτηριστικό πως και ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης είχε συχνή τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, ιδίως όταν επισκεπτόταν την Κρήτη.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης έκανε την εξής δήλωση για την απώλεια του Δημήτρη Γιαννουλάκη:

«Αποχαιρετώ με θλίψη έναν πιστό νεοδημοκράτη και καλό μου φίλο, έναν εξαίρετο επιχειρηματία και ευγενέστατο άνθρωπο. Ο Δημήτρης Γιαννουλάκης υπήρξε σταθερός πυλώνας της παράταξής μας στο Ηράκλειο. Από τα ”πέτρινα χρόνια” της δεκαετίας του ’80 με τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη μέχρι και χθες αγωνιζόταν για τη Νέα Δημοκρατία και τους ανθρώπους της. Θα τον θυμόμαστε πάντα με ευγνωμοσύνη. Τα θερμά μου συλλυπητήρια στην αγαπημένη του σύζυγο και στους δύο γιους του. Κωστή, Γιώργο, να είστε υπερήφανοι για τον πατέρα σας».Πολιτική