Πολιτική

«Ξαναχτύπησε» η Λατινοπούλου: «Όχι στη μητριαρχία», έγραψε στο Twitter

Το νέο σχόλιό της προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στα social media – Δεν δέχεται τον όρο «γυναικοκτονία» – Επιτίθεται σε στελέχη της ΝΔ που τον αποδέχονται

Σε νέα προκλητική ανάρτηση στο Twitter προχώρησε η πολιτεύτρια της Νέας Δημοκρατίας στη Θεσσαλονίκη Αφροδίτη Λατινοπούλου. Θέλοντας να δικαιολογήσει τις χθεσινές αναφορές της για τη δολοφονία της 26χρονης Γαρυφαλλιάς Ψαράκου στη Φολέγανδρο, παρέθεσε τέσσερις δολοφονίες ανδρών από γυναίκες  καταλήγοντας λέγοντας «Όχι στη μητριαρχία».

«56χρονος δολοφονείται από τη σύντροφό του. Ηράκλειο 7/19 Άντρας δολοφονείται από τη 42χρονη σύντροφο του. Αθήνα 5/20 Στον ύπνο του δολοφονούν μητέρα κ κόρη 49χρονο. Θεσσαλονίκη 6/ 20 54χρονη δολοφονεί με τηγάνι τον 89χρονο πρώην πεθερό της. Θεσσαλονίκη 7/20 Όχι στη “μητριαρχία”», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αφροδίτη Λατινοπούλου.

Υπενθυμίζεται πως χθες Κυριακή η πολιτεύτρια του κυβερνώντος κόμματος σε άλλη ανάρτησή της τόνισε πως «αναρχικός ο δράστης της δολοφονίας στη Φολέγανδρο. Οι αριστεροί εξαφανισμένοι αλλά κάποιοι δικοί μας επάξια πήραν το ρόλο τους βαφτίζοντας γυναικοκτονία μια στυγερή ανθρωποκτονία. Μιλούν για τις γυναίκες σαν να είναι ξεχωριστή, κατώτερη κατηγορία ανθρώπων. Απογοήτευση». Το παραπάνω σχόλιο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις από χρήστες των social media.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική