16 Οκτωβρίου 2019

Ξέσπασμα Κουμουτσάκου κατά Δούρου: «Βάζετε πλάτη στα λαμόγια! »

koumkom

Ξέσπασε κατά της Περιφερειάρχη Αττικής Ρένας Δούρου ο  υποψήφιος περιφερειάρχης Γιώργος Κουμουτσάκος, κατά τη συνεδρίαση του περιφερειακού συμβουλίου.  

Ο κ. Κουμουτσάκος, με αφορμή την εντολή της κ. Δούρου προς τις υπηρεσίες της Περιφέρειας να μην αποστείλουν κανένα έγγραφο σχετικά με τηναξιολόγηση, την κατηγόρησε για μεταφορά της πολιτικής ατζέντας του κομματικού της χώρου και διευκρίνισε ότι εάν υπάρξει πρόθεση ψηφοφορίας για μη εφαρμογή του νόμου η παράταξή του θα αποχωρήσει.

«Εδώ δεν είμαστε συνέλευση, ούτε συνδικαλιστικό όργανο, ούτε μη κυβερνητική οργάνωση. Είμαστε αιρετή Περιφέρεια που οφείλει να εφαρμόζει τους νόμους του κράτους. Είναι ευκαιρία με την αξιολόγηση να ξεχωρίσει την ήρα των λαμογιών από το στάρι των αποδοτικών δημοσίων υπαλλήλων» είπε ο κ. Κουμουτσάκος.

Ο υποψήφιος περιφερειάρχης ρώτησε ακόμα την κ. Δούρου: «Τι προσπαθείτε να κάνετε εδώ; Να βάλετε πολιτική πλάτη και να στηρίξετε τα λαμόγια;» και συνέχισε: «Έχετε αντίρρηση; Δεν ήρθε η ώρα να αποκαλυφθούν οι απατεώνες, οι πλαστογράφοι και οι απατεωνίσκοι; Ποιούς καλύπτετε; Βάζετε πλάτη σε λαμόγια. Καλύπτετε τα λαμόγια».Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image