30 Ιανουαρίου 2023

Ξημερώματα στην ιχθυόσκαλα Κερατσινίου ο Άδωνις Γεωργιάδης (video)

Στην Ιχθυόσκαλα Κερατσινίου βρέθηκε, την Παρασκευή στις 2:30 τα ξημερώματα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνις Γεωργιάδης, για να συζητήσει με τους εργαζόμενους για τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους.

Στην επίσκεψή του, τον κ. Γεωργιάδη συνόδευαν ο Πρόεδρος της ΠΟΣΠΛΑ, κ. Μουλιάτος, ο υπεύθυνος Λαϊκών Αγορών της Περιφέρειας Αττικής, κ. Πασβαντίδης και ο Διευθύνοντας Σύμβουλος του ΟΚΑΑ, κ. Αποστολάκος.

Μετά την επίσκεψή του στην Ιχθυόσκαλα, ο κ. Γεωργιάδης δήλωσε:

«Είχα την ευκαιρία να συναντήσω, τα ξημερώματα, στην Ιχθυόσκαλα πάρα πολλούς από τους αλιείς και τους εμπόρους των αλιευμάτων και τις επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Ιχθυόσκαλα. Μετά την επίσκεψή μου στα καταστήματά τους και στη δημοπρασία είχα πολύωρη συζήτηση με τους θεσμικούς εκπροσώπους ακριβώς για να μπορέσουμε να δούμε, πως το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων μπορεί να συμβάλλει στην αναβάθμιση των υπηρεσιών της Ιχθυόσκαλας και στην πλέον ανταγωνιστική λειτουργία των επιχειρήσεων αυτών που αποτελούν πολύ κρίσιμο κρίκο στη διατροφική αλλά και αναπτυξιακή αλυσίδα της χώρας. Ξεκινήσαμε μια σημαντική πρωτοβουλία – όπως πάντα κάνουμε μέχρι τώρα- η οποία σύντομα θα αποδώσει καρπούς».Πολιτική