Πολιτική

Κωνσταντοπούλου για φήμες χωρισμού από Καραναστάση: Είναι κανιβαλικό, θέλουν να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας

«Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες, δεν πρόκειται να αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία» τονίζει μεταξύ άλλων, η πρόεδρος του κόμματος «Πλεύση Ελευθερίας», Ζωή Κωνσταντοπούλου, απαντώντας στα όσα ακούστηκαν για τη σχέση της με τον Διαμαντή Καραναστάση.

«Την ώρα που κι εγώ προσωπικά, και ο Διαμαντής με τη δουλειά του, και η κοινοβουλευτική ομάδα της Πλεύσης Ελευθερίας κάνουμε έναν τεράστιο αγώνα, με μικρές δυνάμεις μέσα στη Βουλή, αλλά με μεγάλη ψυχή, φέρνουμε τη φωνή των πολιτών μέσα στη Βουλή… την ώρα αυτή, ξαφνικά, εμφανίζεται μια μυθοπλασία για να πληγούν η Πλεύση Ελευθερίας, εγώ προσωπικά και ο βουλευτής εκείνος που ο κόσμος ξέρει ότι χωρίς εκείνον δεν θα ήμασταν στη Βουλή γιατί έχει παίξει καθοριστικό ρόλο» δηλώνει αρχικά η Ζωή Κωνσταντοπούλου η οποία βρέθηκε καλεσμένη στην «Super Katerina». 

Βίντεο με τις δηλώσεις της Ζωής Κωνσταντοπούλου για τον Διαμαντή Καραναστάση:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0h6usm1ukt5)

Όπως ξεκαθαρίζει λοιπόν, οι φήμες αυτές περί χωρισμού της από τον Διαμαντή Καραναστάση δεν έχουν καμία υπόσταση και μοναδικός σκοπός τους είναι να πλήξουν την Πλεύση Ελευθερίας. «Και λίγα είπε ο Διαμαντής Καραναστάσης όταν μίλησε για κίτρινα τηλεσκουπίδια. Αυτό που συμβαίνει είναι κανιβαλικό. Αυτό που θέλουμε να γίνει κατανοητό, είναι ότι όλο αυτό στοχεύει στο να νομίζουν πάντα οι πολίτες ότι δεν έχουν εκπροσώπηση. Και όταν χτυπιέται και βάλλεται η ομάδα εκείνη που εκπροσωπεί τους πολίτες, δεν έχει στόχο μόνο εμάς, αλλά τους πολίτες και την κοινωνία… Νομίζω ότι αυτοί που ανήκουν στην κατηγορία των κίτρινων τηλεσκουπιδιών αναγνώρισαν αμέσως τον εαυτό τους. Περιμένουμε να ζητήσει κάποιος συγγνώμη. Θα γίνουν και νομικές ενέργειες, δεν θα αφεθεί έτσι όλη αυτή η διαδικασία. Έχουμε ήδη δώσει εντολή για νομικές ενέργειες…» συμλήρωσε η Ζωή Κωνσταντοπούλου.

Και καταλήγει: «Ο Διαμαντής Καραναστάσης είναι ένας εξαιρετικά επιτυχημένος εδώ και δεκαετίες καλλιτέχνης με διακρίσεις στην Ελλάδα και το εξωτερικό, πολύ πριν ιδρύσουμε μαζί την Πλεύση Ελευθερίας. Στο πολιτικό κομμάτι, είναι επίσης ένας λαμπρός βουλευτής και εμπνευστής των πρωτοβουλιών μας, αυτό το ξέρει όλος ο κόσμος».

Ολόκληρη η συνέντευξη της Ζωής Κωνσταντοπούλου:


Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d0h7ffn3vzox)

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική