15 Ιουλίου 2019

Κυρανάκης: Δεν είναι σκάνδαλο Πετσίτη, είναι σκάνδαλο Τσίπρα-Παππά

kyranak-1200x630Στην υπόθεση με πρωταγωνιστή τον Μανώλη Πετσίτη αναφέρθηκε ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ, Κωνσταντίνος Κυρανάκης, μιλώντας στον ρ/σ «ΘΕΜΑ 104,6».

«Μιλάμε συνεχώς για “σκάνδαλο Πετσίτη”. Δεν είναι ένα σκάνδαλο Πετσίτη, αλλά ένα σκάνδαλο Τσίπρα-Παππά. Όλοι γνωρίζουν καλά πως αυτός ο άνθρωπος εκπροσωπούσε το Μαξίμου σε αυτές τις συναλλαγές. Τα χρήματα που βρέθηκε να κατέχει όταν άνοιξαν οι λογαριασμοί του, δεν τα απέκτησε επειδή είναι ένα πολύ ικανό στέλεχος. Τα απέκτησε γιατί λειτουργούσε ως εκπρόσωπος υπηρεσιών του Μεγάρου Μαξίμου», τόνισε ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης.

«Το σκάνδαλο αυτό δεν αφορά έναν μεμονωμένο άνθρωπο. Στον ΣΥΡΙΖΑ κάνουν ότι δεν τον ξέρουν, αλλά το σκάνδαλο αυτό αφορά τον κ. Παππά, τον κ. Τσίπρα και συνολικά την κυβέρνηση, η οποία απ’ ότι φαίνεται παρενέβη για να σταματήσει η έρευνα για την υπόθεση», είπε στη συνέχεια.

«Η Αρχή ξεπλύματος μαύρου χρήματος βρήκε στοιχεία, αλλά ο άνθρωπος που είχε αναλάβει την υπόθεση απομακρύνθηκε από τη θέση του με παρέμβαση. Η κ. Ζαΐρη έχει στα χέρια της τα στοιχεία από τους λογαριασμούς του Πετσίτη στην Κύπρο εδώ και 40 ημέρες, αλλά ακόμη ένα σκάνδαλο ΣΥΡΙΖΑ μπαίνει στο συρτάρι», υποστήριξε ο κ. Κυρανάκης.Πολιτική
Μενού
Responsive Menu Clicked Image