Πολιτική

Κυριάκος Μητσοτάκης: Το παρασκήνιο της επίσκεψής του στη Λάρισα – To Πάρκο Καινοτομίας, τα σουβλάκια και οι… Guns N’ Roses

Πλήθος κόσμου υποδέχθηκε τον Κυριάκο Μητσοτάκη στη Λάρισα, για την προγραμματισμένη- εδώ και καιρό- περιοδεία του πρωθυπουργού. 

Ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Πλατυκάμπου ήταν ο πρώτος σταθμός της επίσκεψης του Κυριάκου Μητσοτάκη στην περιοχή της Λάρισας το πρωί της Παρασκευής, όπου τον υποδέχθηκαν τοπικά στελέχη, αυτοδιοικητικοί, εκπρόσωποι φορέων και η διοίκηση του Συνεταιρισμού.

Μάλιστα, σύμφωνα με το onlarissa, ο κ. Μητσοτάκης ενημερώθηκε από τον καθηγητή Βιοχημείας του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας Δημήτρη Κουρέτα και τον πρόεδρο του Συνεταιρισμού Πλατυκάμπου Γιάννη Κουκούτση για τη μεγάλη συμφωνία με ιαπωνική εταιρεία για τη δημιουργία εργοστασίου επεξεργασίας και τυποποίησης σκόρδου στην περιοχή.


Η άφιξη του Πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στον Πλατυκαμπο


Ο Μητσοτάκης συνομιλεί με Κουρετα και Κουκούτση

Ο κ. Κουκούτσης δώρισε στον πρωθυποργό κρασί αλλά και… σκόρδα μαζί με ένα καλάθι τοπικών προϊόντων. «Για το κακό το μάτι, να μην σας πιάνει μάτι πρόεδρε…» είπαν όσοι ήταν εκεί.


Προσφορά κρασιού και σκόρδων στον Κυριάκο Μητσοτάκη


mitsotakis-larisa


mitsotakis-skorda


mitsotakis-skorda-

Μητσοτάκης σε ηλικιωμένο καπνιστή: «Πρέπει να κόψεις το τσιγάρο»

Επίσης, κατά τη διάρκεια της βόλτας του στους δρόμους της Λάρισας, σύμφωνα με το politic, ένας ηλικιωμένος τον πλησίασε με τσιγάρο στο χέρι και του εξιστόρησε κάποια γεγονότα από το παρελθόν, με τον πρωθυπουργό να τον ακούει προσεκτικά, λέγοντας του παράλληλα ότι πρέπει να κόψει το κάπνισμα.

Διαβάστε ακόμη

Περισσότερα στην κατηγορία: Πολιτική